Hier vind je het fijnste verborgen terras van Apeldoorn

Aangeboden door Gewoon Gastvrij 21 april 2019

Het is lente! De hoogste tijd om uitgebreid in de zon te gaan zitten. Maar het beste terras vind je dus mooi níet in de binnenstad. Waar dan wel? Bij Gewoon Gastvrij aan de Elburgerweg.

Altijd in de zon

Met een enorme ruimte midden tussen het groen biedt restaurant Gewoon Gastvrij een parel van een terras! Kom met de auto en parkeer gratis voor de deur, of spring op de fiets en geniet van een welverdiend stuk gebak onder de zon.

Op de lunchkaart staan belegde broodjes, tosti’s, soep, salades en warme maaltijden als ossenhaasspies en ravioli. ’s Avonds schuif je aan voor een uitgebreide borrel en gerechten als surf en turf, gegrilde tonijn en saté van tempeh.

Gewoon Gastvrij terras

Feestje bij Gewoon Gastvrij

Nieuw bij Gewoon Gastvrij is de gave stretchtent met feestlichtjes. Heb je iets te vieren? Dan kan dat tegenwoordig perfect op het terras, ook als het weer niet veelbelovend is. Onder het tentdoek blijft iedereen droog en gaat de barbecue, jouw bruiloft en jullie jubileum gewoon door.

Sinds kort heeft eigenaar Martijn Otten twee rookovens, een smoker en een Argentijnse grill toegevoegd aan het terras, waardoor je nu een serieus goede barbecue kunt houden. Wil je meer informatie? Klik dan hier.

Gewoon Gastvrij terrasEvenementen

Houdt de Facebookpagina en website van Gewoon Gastvrij ondertussen nauw in de gaten, want Martijn gaat de tent op het terras in de toekomst ook gebruiken voor evenementen.

Wat dacht je van een pokeravond onder de blote sterrenhemel, live muziek met culinaire hapjes een brunch in de zon? Wij houden je op de hoogte!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Gewoon Gastvrij. Meer over Gewoon Gastvrij ontdekken?

Gewoon Gastvrij restaurants en horeca

Nu open11:30 - 22:00

Elburgerweg 1, Wenum-Wiesel

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.