Gezellige plekken om te picknicken in Apeldoorn

Door Anne Sophie Schotman 1 juni 2019

Hallo zon! Stokbrood, wijn, blote voeten en goed gezelschap: het is weer tijd voor uitgebreide picknicks in het park en bos. We hebben de leukste picknickplekken in Apeldoorn voor je op een rijtje gezet: 

Pagina 1 / 8
⟵ swipe swipe ⟶

Speelweide

speelweide
foto Accres / Rob Voss

Terwijl jij je tegoed doet aan de inhoud van je picknickmand, hebben je kinderen de dag van hun leven op de (water-)toestellen van de Speelweide in Berg en Bos.

Oranjepark

Oranjepark
Oranjepark in Apeldoorn. Foto Anne Sophie Schotman

Naast picknicken kun je ook heel goed barbecueën in het Oranjepark. Spreid je kleedje uit tussen de bloemen, muziektent, jonge eendjes en ontspannen mensen. Lees hier nog wel even de regels voor barbecueën in Apeldoorn.

Barbecue Apeldoorn

Barbecueën in Apeldoornse parken, mag dat?

De zon laat zich komende tijd weer steeds meer zien. En met temperaturen van zo'n 24 graden is het p...

Park Zuidbroek

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Arjen Kortleven (@arjen_photography) op

Haal verse ingrediënten voor je picknickmand bij De Stadsakkers en neem een shortcut naar Park Zuidbroek, een van de kind-vriendelijkste parken in Apeldoorn. Een goed boek mee en genieten!

Kinderboerderij Laag Buurlo

Laag Buurlo Accres
Foto: Accres

Picknicken tussen de geiten, konijnen en ezels doe je helemaal gratis in Kinderboerderij Laag Buurlo aan de Homerusstraat. Er zijn meer dan genoeg picknicktafels om aan te schuiven en er is genoeg entertainment voor een hele middag ontspanning!

Matenpark

picknicken park
Foto ter illustratie

Veel Apeldoorners kennen het Matenpark als een heerlijke plek om rond te wandelen op een zonnige dag. Maar naast wandelen of joggen kan je er natuurlijk veel meer doen. Neem boterhammen, verse jus, fruit, wijn en een kleedje mee en zoek een gezellige plek op om te picknicken. Gaat je kroost mee? Zoek dan een plekje rond de waterspeelplaats uit.

Paleispark

Bing Apeldoorn
Het paleis vóór de verbouwing. Foto: Bing

Haal een toegangskaartje à €2,50 per persoon en vind in het sprookjesachtige Paleispark rondom Paleis Het Loo een super romantische plek om te zitten. Tip: Maak van te voren een pitstop bij de oude Olifantenschuur voor een mandje fruit en verse sapjes!

Missen we nog mooie picknickplekken in Apeldoorn?

Picknicken Apeldoorn

Laat het ons weten, dan vullen we de lijst aan!

Pagina 1 / 8
⟵ swipe swipe ⟶

adv.