Apeldoorn

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Rad van Fortuin: draaien voor korting bij Edison Roadhouse

Aangeboden door Edison Roadhouse 9 december 2019

Het is bijna Kerst en misschien betekent dat voor jou wel lekker eten met de mensen om je heen. Wil je voor de feestdagen nog even lekker met vrienden of familie dineren in Amerikaanse sferen én het liefst ook met wat korting? Edison Roadhouse heeft tot en met 23 december 2019 een rad van fortuin in het restaurant staan. Per tafel draai je één keer en krijg je tot 20 procent korting op je rekening.

Rad van Fortuin

Het Rad van Fortuin staat er vanaf 9 december, wil jij een poging wagen? Bij Edison Roadhouse, de eigentijdse American-style Bar & Grill aan de Vlijtseweg, voel je je gelijk thuis: veel hout, een gezellige bar (zo één van negen meter), een podium, banken met koeienhuiden, Amerikaanse muziek en televisies. Met de zorgvuldig bij elkaar gezochte decoratie waan je je even midden in de VS.

edison roadhouse

Heerlijke hamburgers

Edison Roadhouse is het eerste American Bar & Grill-concept in Apeldoorn. Je kunt er gratis parkeren en het pand op de hoek van de Edisonlaan en de Vlijtseweg heeft een authentieke uitstraling. Het terras is geweldig in de zomer, maar voorlopig zit je heerlijk binnen. Dat dit restaurant de plek is waar Apeldoorners het liefst een hamburger eten, lieten we je al weten. Ben je een spare-ribs liefhebber? Elke donderdag kun je onbeperkt spareribs eten!

Menukaart met klassiekers

Onlangs hebben de chefkoks van Edison Roadhouse een nieuwe menukaart met klassiekers als hamburgers, steaks, wraps, salades en fingerfood samengesteld. Loopt het water je al in de mond? En niet te vergeten voor de kinderen: de kidsmenu’s! Ook handig: voor de kinderen is er in de kidscorner voldoende ruimte om te spelen en te kleuren.

Wil je met collega’s in december nog een feestje houden? Vraag dan even naar de mogelijkheden voor groepen en zakelijke activiteiten!

Edison Roadhouse is van 24 tot en met 31 december gesloten. Zorg dus dat je er op tijd bij bent, als je met het Rad van Fortuin een gokje wil wagen.


Meer over Edison Roadhouse ontdekken?

Edison Roadhouse Permanent gesloten

Dit bedrijf heeft de deuren permanent gesloten.

Vlijtseweg 192, Apeldoorn

Bekijk meer:Permanent gesloten

adv.