Apeldoorn

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Restaurant Recht eindigt op 3e plaats van Gelderland en bezorgt nu ook

Aangeboden door Restaurant Recht 23 oktober 2020

Lekker uit eten met vrienden en familie zit er voorlopig misschien niet in, maar Restaurant Recht maakt je avond toch compleet. Want al die heerlijke gerechten van het prijswinnende restaurant komen ze nu tot aan je deur brengen! Ontdek hier vast de heerlijke en veelzijdige menukaart.

Het derde beste restaurant van Gelderland

De gasten van de Nationale Restaurant Week XXL – die dit jaar maar liefst een maand duurde in plaats van een week – hebben restaurant Recht verkozen tot één van beste restaurants van de Restaurant Week 2020. Dat niet alleen: Recht is volgens hen ook het derde beste restaurant van heel Gelderland. Recht kreeg een score van maar liefst 9,44!

‘Recht uit het hart’, dat is de slogan van restaurant Recht in Apeldoorn. Hiermee wordt de passie bedoeld die het restaurant overal in terug laat komen. Passie voor het bereiden, voor het eerlijke eten en voor het bedienen van de gasten. Ook als dat alleen in de vorm van afhalen of bezorgen gebeurt.

Afhalen en bezorgen

Er staat ook een verrukkelijke bouillabaisse op het menu.
Er staat ook een verrukkelijke bouillabaisse op het menu.

Loopt het water je al in de mond bij het zien van de gerechten? Dan kun je vanaf nu laten bezorgen of afhalen bij Recht. Kies voor een volledig drie gangen menu met gerechten als langzaam gegaard buikspek, zalm uit de oven of panna cotta. Je kunt natuurlijk ook alleen een hoofdgerecht bestellen. Heb jij de winterse sfeer helemaal te pakken? Dan staan er stampotten op de kaart waar je eigen toppings bij kunt kiezen zoals rookworst of procureur. De volledige menukaart bekijk je hier.

Wil je de gerechten liever op een later moment eten? Dan kun je ervoor kiezen om alles koud te laten bezorgen zodat je het thuis op kunt opwarmen. Je ontvangt dan 5% korting op de betreffende gerechten.

Een aangepast jubileum

Eigenaar Henk-Jan opende in oktober 2015 de deuren van Restaurant Recht aan de Van Kinsbergenstraat 1 in Apeldoorn. Deze maand is dus het vijfjarig bestaan van Recht. In het pand is voorheen het populaire programma Mijn Tent is Top opgenomen, het populaire programma met Herman den Blijker. “Zodra het weer kan, ben je welkom om te komen genieten van een diner bij Recht. Als de situatie het toelaat zal dat natuurlijk ook weer zijn met live pianomuziek van Henk-Jan zelf. Deze muzikale diners zijn inmiddels een bekend kenmerk van het populaire restaurant geworden.”

Door de nieuwe corona-maatregelen wordt het feestvieren grotendeels uitgesteld. Toch hopen ze bij Recht dat jij nog meeviert op afstand met deze bijzondere nieuwe winterkaart. Benieuwd wat er nog meer allemaal op het menu voor thuisbezorgen en afhalen staat? Op deze pagina kun je de gerechten zien en direct bestellen!Deze bijdrage wordt je aangeboden door Restaurant Recht. Meer over Restaurant Recht ontdekken?

Restaurant Recht


Gesloten16:00 - 20:00

Van Kinsbergenstraat 1B, Apeldoorn

adv.