Apeldoorn

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

6x de mooiste vaderdagcadeaus in een fles

Aangeboden door Slijterij René 12 juni 2019

Zondag 16 juni is het Vaderdag en krijgen vaders weer de spotlight! Nog geen cadeau-ideeën? Iedereen weet dat vaders liefde door de lever, eh maag gaat. René Tuite van Slijterij René maakt het Apeldoornse zoons en dochters lekker makkelijk en stelde de zes mooiste vaderdagcadeaus samen.

Pagina 1 / 6
⟵ swipe swipe ⟶

Zachte cognac

Slijterij René vaderdagcadeaus

Voor de cognacliefhebber is er de Remy Martin VSOP Cognac fine champagne. Je krijgt de mooie, zachte cognac in een cadeauverpakking met twee glazen. Kun je samen proosten op het vaderschap! Prijs: € 34,99

Klassieker

Slijterij René vaderdagcadeaus

Waarom ingewikkeld doen als je iemand blij kan maken met een klassieker? De Famous Grouse Scotch blended whisky van 70 cl. zit in een doos met twee whiskyglazen. Lang plezier voor maar €14,99!

Brabants feestje

Slijterij René vaderdagcadeaus

 

Drink samen een glas Schrobbelèr, het Brabantse kruidenlikeurtje in een gave fles. Bij de verpakking, waar je je vaders naam op schrijft, zit een Schrobbelèr-glas. Je krijgt er ook nog een pak speelkaarten bij, goed voor wat quality time met pa!  Een fles van 70 cl. kost €13,99.

Lokaal biertje

Slijterij René vaderdagcadeaus

Leuk om te geven, of je vader nu uit Apeldoorn komt, of juist niet. Bij het kistje met vier verschillende flesjes Veluwse Schavuyt hoort een bijpassend glas. De set kost €14,99.

Exclusieve whisky’s

Slijterij René vaderdagcadeaus

Een leuke manier om je vader wat duurdere whisky’s te laten proeven, deze Exclusive Scotch cadeaudoos. Naast een whiskyglas zitten er drie miniflesjes in met 18 en 17 jaar oude whiskys (€16,49).

Pittige rum

Slijterij René vaderdagcadeaus

Mysterieus en intens, zo is de Kraken black spiced rum uit het Caribische gebied het beste te omschrijven. Met dertien geheime en zeer exotische specerijen is het een origineel cadeau voor vader. Bij de cadeauverpakking van €22,99 zit een geniale mok om je favoriete mix te maken.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Slijterij René. Meer over Slijterij René ontdekken?

Slijterij René slijterijen

Geopend09:30 - 17:00

Brinklaan 5, Apeldoorn

Bekijk meer:slijterijen
Pagina 1 / 6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.