Apeldoorn

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Buddha Garden weer geopend voor het afhalen en bezorgen van Thaise gerechten!

Aangeboden door Buddha Garden 20 oktober 2020

Alle horeca is weer dicht, maar gelukkig is er goed nieuws: Thais restaurant Buddha Garden gaat de komende weken weer bezorgen. Ook kun je bij het restaurant weer de lekkerste curries, visschotels, vleesgerechten en pad thai afhalen.

“We moeten iets te doen hebben de komende weken,” laten eigenaren Pau en Lodewijk weten. “Anders gaan we de gezelligheid van het restaurant te veel missen!”

Buddha Garden
Foto: Buddha Garden

Speciaal weekmenu

“Zoals tijdens de eerste lockdown hebben we ook nu weer een speciaal weekmenu. Elke week kunnen mensen een ander weekmenu met twee voorgerechten en twee hoofdgerechten bestellen, samen voor maar €37,50.”

Of stel je eigen maaltijd samen van de uitgebreide menukaart. Tijdens de coronatijd krijg je een korting van 15% op de standaard prijzen op de menukaart.

Wijnen voor inkoopprijzen

Wist je dat Buddha Garden niet alleen bekend staat om de authentieke Thaise gerechten, maar ook om de voortreffelijke wijnkaart? Op dit moment is het team druk bezig met het ontwikkelen van een nieuwe wijnkaart. “Daarom bieden we onze oude wijnen nu aan tegen inkoopprijzen,” zegt Lodewijk. “Zo krijgen wij de kelder leeg en genieten onze klanten van een goede wijn voor een mooie prijs.” Wat dacht je van een Grüner Veltliner bij je Pad Thai Koeng of een krachtige Negroamaro bij je rode curry met ossenhaas?

“Voor de bierliefhebbers hebben we ijskoude Singha, Chang en Leo-bieren. Maar ook onze kokos- en mangosapjes zijn heel populair en kun je nu afhalen en laten bezorgen.”

Buddha Garden eten bij

Thais eten bestellen

Lodewijk, Pau en de rest van het team gaan er tijdens de tweede lockdown weer met optimistisch enthousiasme tegenaan. Lodewijk: “Tegen al onze gasten wil ik zeggen: Bedankt voor al jullie lieve en sterkende reacties op deze tweede stillegging van de horeca.”

Thais bestellen bij Buddha Garden kan op dinsdag tot en met zondag van 16.00 tot 20.30 uur. Geef je bestelling telefonisch door via 055-312 49 91. Bekijk hier de volledige menukaart en vraag het team om een passende wijn bij je bestelling!Deze bijdrage wordt je aangeboden door Buddha Garden. Meer over Buddha Garden ontdekken?

Buddha Garden

thaise restaurants

Gesloten16:00 - 22:00

Hoofdstraat 173, Apeldoorn

Bekijk meer:thaise restaurants

adv.