Apeldoorn

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Alles Aanhuis: één website voor alle Apeldoornse ondernemers die bezorgen

Aangeboden door Ultimate 25 maart 2020

Nieuwe schoenen van je favoriete winkel? Een diner voor twee of een comfy trui voor tijdens die oneindige Netflixavonden? Apeldoorner Tijs Turkenburg (18) lanceerde alles-aanhuis.nl om lokale winkeliers en horecaondernemers met consumenten te verbinden.

Sinds zaterdag 21 maart 2020 kunnen Apeldoorners op de website van Alles Aanhuis overzichtelijk zien bij welke Apeldoornse ondernemers ze tijdens de coronacrisis kunnen bestellen.

Lokaal bezorgplatform

Initiatiefnemer achter de website is de achttienjarige scholier Tijs Turkenburg, die al langer bezig was ideeën te ontwikkelen voor een Apeldoorns bezorgplatform. Met zijn plannen vond hij al snel enthousiaste partners in Apeldoornse ondernemers Rik Klinkhamer (Cityside Apartments / Grehamer & Company) en Mike van Woudenberg (Ultimate).

Alles aanhuis
Tijs Turkenburg, initiatiefnemer achter alles-aanhuis.nl. Eigen foto.

De drie gingen aan de slag en konden afgelopen zaterdag alles-aanhuis.nl voor het eerst presenteren. Iets eerder dan gedacht en in een andere vorm dan oorspronkelijk gepland, maar eigenlijk precies op het goede moment. Tijs: “Binnen één dag stond de website en hadden 30 bedrijven zich aangesloten.” Inmiddels staan meer dan 70 bedrijven online.

Ondernemers en consumenten verbinden

Het idee? “We willen horecaondernemers en winkeliers in Apeldoorn verbinden met consumenten en het voor Apeldoorners makkelijker maken om te zien bij welke lokale bedrijven ze kunnen bestellen.”

Handig voor iedereen die de komende weken thuis op de bank zit. Van een chic diner tot een bosje bloemen; het mooie is dat je alles op het gebied van eten, drinken, wonen, beauty en mode op de website kan vinden. En alles is lokaal, dus met elke bestelling steun je een Apeldoorns bedrijf! Kijk hier bij welke zaken je ‘alles aanhuis’ kunt laten bezorgen.

Jouw bedrijf aanmelden

De lijst met deelnemende winkels en restaurants groeit dagelijks. Apeldoornse ondernemers die hun producten ook via Alles Aanhuis willen aanbieden kunnen hun winkel of restaurant hier aanmelden.


Meer over alles-aanhuis.nl ontdekken?

alles-aanhuis.nl restaurants en horeca

Bekijk meer:restaurants en horeca

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Ultimate. Meer over Ultimate ontdekken?

Ultimate zakelijke dienstverleners

Oranjelaan 2, Apeldoorn

Bekijk meer:zakelijke dienstverleners

adv.