Apeldoorn

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Aaron van Rembrandt bezorgt je borrelplank en favo wijn nu gewoon thuis

Aangeboden door Ultimate 17 maart 2020

Aaron Post, eigenaar van wijnbar Rembrandt, gaat thuisbezorgen. Bijzonder goed nieuws voor wie tijdens de coronaperiode toe is aan een flinke borrelplank en een goede fles wijn.

Als zijn gasten niet naar Rembrandt kunnen komen, brengt hij Rembrandt wel naar zijn gasten. Want sinds Aaron zijn wijnbar opende zijn Apeldoorners niet echt meer gewend aan een weekend zonder verse nacho’s, goedgevulde borrelplanken en een wijnproeverij.

‘Doen waar we goed in zijn’

Mensen die vanaf nu een bestelling plaatsen bij Rembrandt krijgen precies wat ze van de wijnbar gewend zijn: borrelplanken, nacho’s, salades, hapjes, wijn en speciaalbiertjes.

“We gaan gewoon doen waar we goed in zijn. Stevige borrelplanken, lekker goed gevuld, zoals je ze hier ook krijgt. Flesje wijn erbij? We hebben genoeg. Verse nacho’s die je thuis alleen nog even in de oven hoeft te doen. Een wijnproeverij met hapjes en instructies. Zo kunnen we het voor mensen die met het gezin of met huisgenoten thuis zitten hopelijk ietsje gezelliger maken. Positiviteit is wat mensen nu nodig hebben.”

Bestelling doorgeven

Hieronder (en op de Instagrampagina van Rembrandt) vind je de bezorgkaart waar je je keuze uit kunt maken. Wil je een bestelling plaatsen, stuur dan een berichtje via Instagram of bel/app je bestelling door naar 06 55181579.

Het team van Rembrandt bezorgt op donderdag- tot en met zondagavond.

Rembrandt menu corona

Overspoeld door berichten

Bij een wijnbar denk je misschien niet gelijk aan thuisbezorgen, maar in nog geen twee dagen tijd rolde Aaron zijn tijdelijke bezorgservice uit. Met nieuwe stickers op de twee omgedoopte bezorgauto’s is het team nu klaar om op pad te gaan.

“Dat dit kan, komt omdat ik zo’n positief team om me heen heb,” zegt Aaron. “Iedereen ging gelijk aan de slag. En de reacties van mensen op het nieuws dat we moesten sluiten was zo ontroerend. We werden overspoeld door lieve berichten. Mensen denken echt met je mee.”


Meer over Rembrandt ontdekken?

Rembrandt lunch

Gesloten10:00 - 18:00

Marktstraat 3, Apeldoorn

Bekijk meer:lunch

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Ultimate. Meer over Ultimate ontdekken?

Ultimate zakelijke dienstverleners

Oranjelaan 2, Apeldoorn

Bekijk meer:zakelijke dienstverleners

adv.