Apeldoorn

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

4x waarom we de vernieuwde Cafetaria Oliver niet meer kunnen missen in Apeldoorn

Aangeboden door Cafetaria Oliver 17 januari 2020

Vier maanden geleden nam Dennis Terpstra (43) Cafetaria Oliver over. In die tijd heeft de snackbar aan de Trekweg zich aardig onmisbaar gemaakt in Apeldoorn. Waarom? Hierom:

Page 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

Drie soorten friet

Cafetaria Oliver

Bij Cafetaria Oliver kun je als enige snackbar in Apeldoorn terecht voor drie verschillende soorten friet. Ga voor de lekkere ‘normale’ friet, probeer eens de raspatat of kies de variant die Cafetaria Oliver zo populair maakt: ambachtelijke friet.

Het geheim? Dennis en zijn team wassen, snijden en bakken de ambachtelijke friet zelf voor in eigen keuken. Het bakken gebeurt vervolgens in 100% plantaardige olie. Verser en lekkerder kan niet!

14 smaken milkshake

Cafetaria Oliver

Voor milkshakeliefhebbers (en wie is dat niet?) kan een bezoek aan Cafetaria Oliver niet missen op de bucketlist. Alleen hier in Apeldoorn vind je namelijk 14 verschillende smaken milkshake op het menu!

Wat dacht je van een milkshake amaretto of rum? Zonder alcohol uiteraard 😉 Of probeer eens de smaken pistache, mango of kokos. Mixen mag op eigen risico!

Big Oliver

Big Oliver
De befaamde Big Oliver. Foto: Cafetaria Oliver

Er is het een en ander veranderd sinds Dennis de nieuwe eigenaar van Cafetaria Oliver is, maar één ding waar Dennis nooit aankomt is de befaamde Big Oliver. “Deze burger maken we nog steeds volgens het originele recept van de eerste eigenaresse van Cafetaria Oliver. De Big Oliver is gevuld met twee hamburgers, kaas, champignons, ui, gebakken ei, sla, komkommer, tomaat en saus. Een flinke maaltijd dus.”

Voor de kleine eters is er de Baby Oliver. Zelfde ingrediënten, maar iets minder groot.

Balletje Oliver

Cafteria Oliver
Foto: Cafetaria Oliver

Maar Dennis zou Dennis niet zijn als hij niet ook zijn eigen recept zou introduceren. Daarom kun je nu een Balletje Oliver bestellen bij Cafetaria Oliver. Een flinke gehaktbal naar eigen recept met gebakken uitjes, champignons, satésaus, friet en rauwkost. Lekker!

Cafetaria Oliver

Maaltijdkoeriers auto of brommer gezocht

Als maaltijdkoerier / bezorger bij Cafetaria Oliver maak je mensen blij met onze lekker ambachtelijk...

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Cafetaria Oliver. Meer over Cafetaria Oliver ontdekken?

Cafetaria Oliver snackbars

Geopend11:30 - 21:00

Trekweg 48, Apeldoorn

Bekijk meer:snackbars
Page 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

adv.