Apeldoorn

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Eten & drinken

Horeca en winkels dicht: 4x zo steun jij Apeldoornse ondernemers

18 maart 2020

Van restaurants en cafés tot sportclubs: zeker tot en met maandag 6 april blijven ze in verband met het coronavirus gesloten. Maar niet alleen voor de horeca is COVID-19 vervelend….

Steun jouw favoriete Apeldoornse eettent met cadeaubonnen

18 maart 2020

De Apeldoornse horeca gaat voor minimaal drie weken op slot. Dat is voor geen enkele horecazaak makkelijk op te vangen. Zo kan je jouw favoriete eettent toch steunen in tijden…

Aaron van Rembrandt bezorgt je borrelplank en favo wijn nu gewoon thuis

17 maart 2020

Aaron Post, eigenaar van wijnbar Rembrandt, gaat thuisbezorgen. Bijzonder goed nieuws voor wie tijdens de coronaperiode toe is aan een flinke borrelplank en een goede fles wijn.

Deze restaurants en snackbars in Apeldoorn bezorgen vanwege het coronavirus

17 maart 2020

Alle horecagelegenheden in Nederland moeten sluiten, dus ook in Apeldoorn. Om toch wat inkomsten te genereren gaan sommigen restaurants toch bezorgen. 

Bakkerij Van der Wal Jolink verbouwt en verkoopt tijdelijk vanuit een kraam

17 maart 2020

Bakkerij Van der Wal Jolink aan de Deventerstraat is aan het verbouwen. Brood kopen doe je tijdens de werkzaamheden bij een kraam, dertig meter verderop.

Loketten en kramen verkopen nog eten in Apeldoorn: ‘Ik heb zo’n geluk’

16 maart 2020

Rutte was er zondag 15 maart duidelijk over: alle horeca moeten dicht. Een rondje door het centrum leerde ons echter dat diverse loketten nog geopend zijn.

7 x Apeldoornse restaurants met de beste beoordeling op Thuisbezorgd.nl

14 maart 2020

Met de corona-crisis in de stad ben je misschien niet van plan om de deur uit te gaan voor je avondeten of lunch. Daarom hebben wij hier voor jou de…

Maaltijdbezorger Deliveroo bijna beschikbaar in Apeldoorn!

14 maart 2020

Een maaltijd van je favoriete restaurant thuis laten bezorgen? Vanaf woensdag 18 maart is maaltijdbezorger Deliveroo beschikbaar in Apeldoorn!

Salon 1813 stopt er na 5 jaar mee, dit is waarom

13 maart 2020

Salon 1813 op de hoek van de Deventerstraat heeft vijf drukke jaren gehad. Bij die vijf jaar zal het blijven, de lunchroom sluit 1 mei haar deuren.

Cafetaria Daantje in Apeldoorn Zuid is geopend en zo ziet het eruit!

13 maart 2020

Apeldoorn Zuid heeft er een nieuwe cafetaria bij! Daantje opende vandaag vrijdag 13 maart de deuren op de oude plek van De Boemel. Zo ziet het eruit!

Pagina 1 van 82

adv.