Wereld Slaapdag: zo leer je slapen als een roos

Aangeboden door Slaapidee Apeldoorn 9 maart 2019

Wist je dat één op de vijf mensen worstelt met slaapproblemen? Om hier aandacht aan te schenken is het elk jaar op 15 maart Wereld Slaapdag. In Apeldoorn draait het vrijdag 15 maart 2019 in de showroom van Slaapidee Apeldoorn daarom volledig om slapen, een goede nachtrust en… robots. Eh?

Slaapkamerspeciaalzaak Slaapidee weet als geen ander hoe ze mensen in slaap kunnen krijgen. Op vrijdag 15 maart organiseert de winkel tussen 10.00 en 15.00 uur in samenwerking met Auping en Slaapslim Apeldoorn een droomevenement in de showroom aan de Stationsstraat 37.

Slaaprobot

Namens Auping is accountmanager Ivo Snoeij tussen 10.00 en 15.00 uur aanwezig voor alle in en outs over slapen op een Aupingbed.

Ivo gaat ook Somnox demonstreren, een slaaprobot die is ontwikkeld door vier ingenieurs uit Delft. Somnox is bijzonder, omdat het geen metalen robot is, maar een zachte, knuffelbare versie. Hij helpt mensen om beter in slaap te komen en maakt ze de volgende ochtend op een vriendelijke manier weer wakker.

Slaapidee Wereld Slaapdag

Workshop rust

Tussen 13.00 en 15.00 uur geeft Evelien Seijger van Slaapslim een workshop over rust voor het slapen gaan. Evelien is slaaptherapeut en kan dus antwoord geven op al je vragen over slapen. Wanneer slaap je genoeg bijvoorbeeld? En wat is het gevolg van een tekort aan slaap?

Persoonlijk advies

Niet geheel onbelangrijk: slaap je wel op het juiste matras? Past je kussen bij je slaaphouding? Namens team Slaapidee zijn Wouter Nijenhuis, Marco Smit en Marcel Vlieger aanwezig om je persoonlijk advies te geven. Kom gelijk even proefliggen!

Behalve met advies en stof tot nadenken ga je vrijdag ook met een gratis gevulde goodie bag naar huis!

Datum: 15 maart | Tijd: 10.00-15.00 uur | Locatie: Stationsstraat 37


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Slaapidee Apeldoorn. Meer over Slaapidee Apeldoorn ontdekken?

Slaapidee Apeldoorn speciaalzaken

Vandaag gesloten

Stationsstraat 37, Apeldoorn

Bekijk meer:speciaalzaken

adv.