Apeldoorn

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Vier de zomer met een duik in het grootste openluchtbad van Nederland!

Aangeboden door Accres 30 juli 2020

Voor de beste verkoeling tijdens warme zomerdagen hoeven we in Apeldoorn gelukkig alleen maar op de fiets te springen. Omringd door de Veluwse bossen ligt aan de rand van Apeldoorn namelijk het Boschbad; het grootste openluchtbad van Nederland. En of je nu komt om te zonnen, zwemmen, sporten, spelen of midgetgolfen, deze zomer is het Boschbad dé plek waar heel Apeldoorn te vinden is.

Het Boschbad is al meer dan 80 jaar de plek waar Apeldoorners in de zomer baantjes komen zwemmen of verkoeling zoeken met hun kinderen. Terwijl de kinderen zich vermaken in de snelle glijbanen, spetterende waterspeeltuin, op de beachvolleybalvelden en op het springkussen, lig jij op de ligweide een boek te lezen of ga je voetjebaden met de kleinste in het pierenbadje.

Boschbad
Foto: Rob Voss

Wel even reserveren

Een bezoek aan het Boschbad gaat dit jaar iets anders dan we van het openluchtbad gewend zijn. Er zijn rondom het coronavirus namelijk maatregelen genomen, zodat je bezoek op een veilige en verantwoorde manier kan. Naast het volgen van de aangegeven instructies op locatie, is het ook nodig om vooraf je bezoek (online) te reserveren.

Boschbad
Foto: Rob Voss

Midgetgolf

Uitgezwommen? Wist je dat je bij het Boschbad ook kunt midgetgolfen? Op het terrein liggen maar liefst 18 gravelbanen. De midgetgolfbaan is een baan met historie en bestaat al meer dan 65 jaar. Kun jij straks zeggen dat je hebt gespeeld op een van de oudste 18 holes midgetgolfbanen van Nederland!

De goed onderhouden gravelbanen zijn voorzien van hindernissen op verschillende niveaus. Leuk voor een uitje met familie of vrienden. Het Boschbad is elke dag vanaf 10.00 uur geopend, meer informatie en reserveren gaat via Boschbad.nl.

Lees meer over het Boschbad:

Boschbad Apeldoorn

8 dingen die je nog niet wist over het Boschbad

Op een drafje naar het Boschbad, want het water is weer heerlijk! Maar haal jij wel alles uit je bez...
Boschbad vroeger

Zomerse terugblik: het Boschbad door de jaren heen

Al sinds 1934 zoeken we elke zomer verkoeling in het Boschbad. En wat een mooie plaatjes heeft dat d...

Meer over Openluchtbad Boschbad ontdekken?

Openluchtbad Boschbad zwembaden

Felualaan 29, Apeldoorn

Bekijk meer:zwembaden

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Accres. Meer over Accres ontdekken?

Accres dienstverlening

Laan van Westenenk 4, Apeldoorn

Bekijk meer:dienstverlening

adv.