Apeldoorn

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Van high heel-bowlen tot een stampotbuffet: dit is Bowlingcentrum Apeldoorn

Aangeboden door Bowlingcentrum Apeldoorn 17 september 2019

Bowlen anno 2020? Dat doe je nu al bij Bowlingcentrum Apeldoorn! Want behalve een vertrouwd potje bowlen met patat en bitterballen kun je hier de meest geniale varianten uitproberen. 

Buffetten in alle vormen en maten

Heb je iets te vieren, stap dan eens naar binnen bij Bowlingcentrum Apeldoorn. Een uurtje bowlen kun je namelijk perfect combineren met een uitgebreid en compleet verzorgd diner. Kies bijvoorbeeld voor het smulplaat-arrangement, waarbij je vlees en groenten grilt op je eigen grillplaat. Of ga voor een van de bijzondere buffetten: van een Indonesisch buffet tot een warm & koud-, stampotten- en dessertbuffet. Het kan allemaal, of je jouw feestje nu klein of groot viert.

High heel tot high tea

Maar er is meer. Heb je bijvoorbeeld wel eens van high heel-bowlen gehoord? Op een rode loper op je eigen pumps bowlen met een glaasje prosecco, Kardashian-style. Top! Of laat het team van Bowlingcentrum Apeldoorn een compleet high tea-arrangement verzorgen tijdens het bowlen met je vriendinnen of je familie.

En ben je toe aan vakantie, kom dan eens gezellig ‘fiësta bowlen’, met diverse tapas en een heerlijk glaasje sangria.

Foto's: Bowlingcentrum Apeldoorn

Discolampen aan, bowlen maar!

Zoals je leest is er in Bowlingcentrum Apeldoorn meer te doen dan je misschien dacht. De 7 grote projectieschermen, 21 UHD televisies met muziekclips en scores, de discolampen, baanverlichting en de super dansbare muziek maken je avond compleet. De kers op de taart zijn de goedlachse medewerkers achter de bar die je graag even laten zien hoe je wel een strike gooit.

Over Bowlingcentrum Apeldoorn

Apeldoorns grootste bowlingcentrum opende ruim zeven jaar geleden zijn deuren als Bowlingcentrum Apeldoorn. De immens grote blauwe paal met twee mega bowlingpinnen aan de Nieuwstraat 66 zijn inmiddels een vertrouwd gezicht in Apeldoorn. Loop je de trap af en de kelder in, dan blinken de 14 ultra moderne bowlingbanen je tegemoet. Het pand is volledig voorzien van airconditioning, waardoor elk seizoen zowaar een bowlingseizoen is!

Bowlingcentrum Apeldoorn
Foto: Bowlingcentrum Apeldoorn

Het bowlingcentrum wordt jaarlijks gekeurd door het Nederlands Bowling Instituut (NBI). Door deze keuring en het behalen van het certificaat is het bowlingcentrum behalve voor ons amateurs, ook een belangrijke plek voor nationale- en regionale kampioenschappen. “Niet zomaar een bowlingcentrum dus,” aldus mevrouw Klaare-Buisman, eigenaar van Bowlingcentrum Apeldoorn.

Voor meer informatie over een avondje bowlen kijk je op www.bowlingcentrum.nl of bel je naar 055 – 521 86 96.

Lees ook: 

bowlen

5x dit wist je nog niet over Bowlingcentrum Apeldoorn

Wist je dat de kegels bij bowlen eigenlijk pins heten? En dat de banen van Bowlingcentrum Apeldoorn ...

Meer over Bowlingcentrum Apeldoorn ontdekken?

Bowlingcentrum Apeldoorn bowlingcentra

Gesloten14:00 - 22:00

Nieuwstraat 66, Apeldoorn

Bekijk meer:bowlingcentra

adv.