Apeldoorn

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Uniek in Apeldoorn: nu ook een photobooth bij feestlocatie Teun

Aangeboden door Teun Apeldoorn 1 augustus 2019

Dat Elise Teunissen (27), eigenaar van feestlocatie Teun, weet hoe je van elk feestje iets indrukwekkends maakt, wisten we al. Maar Elise zou Elise niet zijn als ze haar nieuwe ideeën niet meteen in de praktijk zou brengen. Daarom kun je bij Teun aan de Kapelstraat sinds kort een super gave photobooth bij je feest boeken!

Uniek in Apeldoorn

Beeld je de verbazing bij je vrienden, familie en collega’s in als ze tijdens je verjaardag, borrel of huwelijksfeest ineens de volledig ingerichte photobooth inlopen. Verrassing!

Toen Elise af wilde van de rookruimte in Teun kwam ze al snel op het idee van een photobooth. “Hoe leuk als je foto’s van je feestje mee naar huis kan nemen? Geen enkele andere feestlocatie in Apeldoorn heeft een photobooth en de ruimte was er eigenlijk perfect voor. We hebben hem flink opgeknapt, professioneel cameramateriaal aangeschaft en nu kunnen we er hele mooie foto’s maken.”

 

Lachbui verzekerd

In de photobooth liggen pruiken, props, brillen, glitters, slingers, hoedjes, snorren en alle andere dingen die je zou willen dragen tijdens een uitgebreide fotoshoot met je vrienden. “Het leuke is,” zegt Elise, “dat de foto’s die gasten maken direct worden afgedrukt. Zo kun je iedereen gelijk een blijvende herinnering aan jouw feest mee naar huis geven.” Na het feest krijg je alle foto’s die zijn gemaakt ook nog digitaal toegestuurd.

Met de photobooth zit de stemming er op elk feestje meteen goed in, heeft Elise gemerkt. “Het werkt natuurlijk meteen op de lachspieren. We hebben al een paar hilarische fotoshoots gehad hier.”

Een impressie van de photobooth:

Photobooth boeken

Photobooth van TeunWil jij tijdens jouw feestje gebruik maken van de photobooth? Je kunt voor €350 voor drie uur de ruimte bij je feest in Teun boeken. Dit is inclusief onbeperkt foto’s afdrukken, een professionele photobooth-dame en alle accessoires om mee op de foto te gaan.

Actie!

Feestbeesten opgelet! Boek je de photobooth in de maand augustus? Dan ontvang je €100 korting! Je kunt je feest natuurlijk wel in een andere maand houden. Neem voor boekingen of meer informatie contact op met Teun en lees hieronder meer over de locatie.

Lees ook: 

Teun Apeldoorn

Teun bestaat een jaar! Hoe gaat het nu met Elise?

Een jaar geleden begon Apeldoorner Elise Teunissen (27) aan een spannend avontuur. Ze opende feestlo...
Teun Apeldoorn

Feeststress? Elise (26) van Teun helpt je een briljant feest organiseren

Bruiloft, verjaardag, borrel of babyshower en moet alles perfect geregeld zijn? Elise Teunissen (26)...

Meer over Teun Apeldoorn ontdekken?

Teun Apeldoorn entertainment

Op aanvraag

Kapelstraat 5, Apeldoorn

Bekijk meer:entertainment

adv.