Uitje van de week

Film kijken en pizza eten tijdens Buitenfilm

Uitje van de week
24 juli 2018

Op het Van Reekumplein (tussen Gigant en CODA) kun je ook deze zomer weer films kijken in de buitenlucht tijdens Buitenfilm.

Gelderland Grensland: waarom het Gelders landschap al eeuwen tot de verbeelding spreekt

Uitje van de week
18 juli 2018

In de tentoonstelling Gelderland Grensland in CODA Museum maakt de bezoeker een reis door vier eeuwen Gelderse landschapskunst. Conservator Roosmarij Deenik neemt ons mee langs een aantal bijzondere werken uit de collectie. 

Alles over imkers en bijtjes tijdens de Open Imkerijdagen

Uitje van de week
11 juli 2018

Dat bijen belangrijk zijn, weten gelukkig steeds meer mensen. Komend weekend kun je bij vijf imkers in en om Apeldoorn op bezoek om meer te leren over (het nut van)…

Dit is het programma van Pop & Dance Festival 2018

Uitje van de week
4 juli 2018

Het Pop & Dance Festival 2018 komt eraan! We zetten het programma van vrijdag 6 juli op een rij. Voor als je na de Nacht van Apeldoorn nog wel zin…

De kofferbakverkopen aan Kanaal Zuid beginnen weer

Uitje van de week
27 juni 2018

Komende zaterdag start de jaarlijkse reeks kofferbakverkopen aan Kanaal Zuid weer. Tot eind augustus kun je elke zaterdag oude spullen verkopen of juist schatten vinden.

Dit is het volledige programma van Drakenbootfestival 2018

Uitje van de week
19 juni 2018

Komend weekend van vrijdag 22 tot en met zondag 24 juni is het tijd voor de veertiende editie van het Grolsch Drakenbootfestival. Dit is het volledige programmaoverzicht:

Dit is het programma van Summerfair in de Asselsestraat

Uitje van de week
13 juni 2018

Zaterdag 16 juni staat een groot deel van de Asselsestraat weer in het teken van de jaarlijkse Summerfair. Live muziek, springkussens en wijn, dit is er allemaal te doen:

Dit is het programma van Lepeltje Lepeltje 2018

Uitje van de week
6 juni 2018

Eten is leuk, eten op een foodtruckfestival nog leuker. Dit weekend eten we onze buikjes weer rond op Lepeltje Lepeltje in het Beekpark.

Dit is het programma van De Nacht van Apeldoorn 2018

Uitje van de week
23 mei 2018

Komende vrijdagavond 25 mei is het tijd voor De Nacht van Apeldoorn 2018. Eerder maakten we al bekend dat niemand minder dan DJ Jean komt draaien, dit kun je daarnaast…

Week van het Nederlandse Bier: hier in Apeldoorn moet je zijn

Eten & drinken
22 mei 2018

Donderdag 24 mei start de Week van het Nederlandse Bier. Tot en met 3 juni wordt in het hele land (proef)activiteiten rondom Nederlands bier gehouden. Dit is er te doen…

Pagina 1 van 7