Apeldoorn

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Terrastip: deze verborgen binnentuin ligt midden in het centrum

Aangeboden door Het Apeldoorns Koffiehuys 18 juli 2020
Binnentuin Apeldoorns Koffiehuys (1)
Foto: indebuurt.nl

Veel Apeldoorners hebben nog niet ontdekt dat het Apeldoorns Koffiehuys een heerlijke binnentuin heeft, waar je op warme zomerdagen beschut en knus kunt lunchen en high-teaën. En dan bedoelen we niet het terras aan de voorkant in de Korenpassage!

Zin in koffie met gebak of een uitgebreide lunch op een zonnig terras? Loop bij Het Apeldoorns Koffiehuys eens door naar de achterkant, dan kom je namelijk in een oase van rust, bomen, zon en plantjes terecht, midden in het centrum van Apeldoorn. Wat ooit begon als een klein binnenplaatsje, is met alle uitbreidingen die eigenaar Monique Beckers deed met haar lunchroom meegegroeid tot heerlijke stadstuin.

Foto's: indebuurt.nl

High tea onder de zon

Zoek een plekje onder de platanen, of kies een tafeltje onder de zon. Hier ben je aan het juiste adres voor koffie met huisgemaakte taartjes, soepen, broodjes en goedgevulde salades. Wie nog nooit de beroemde high tea van Monique heeft geprobeerd weet niet wat hij mist. Regent het toch of daalt de temperatuur? Dan hoef je je bezoek aan de lunchroom alleen maar te verplaatsen naar het geliefde terras aan de voorkant, waar je onder de glazen koepel van de Korenpassage ook op grauwe zomerdagen heerlijk zit.

Je bezoek aan het Apeldoorns Koffiehuys is overigens als vanouds lekker. Met dezelfde menukaart en dezelfde flinke porties gaan we deze zomer gewoon weer verder genieten. En de tuin van het koffiehuis mag zeker op je zomerlijstje!

Meer over het Apeldoorns Koffiehuys

Apeldoorns Koffiehuys toiletten

De toiletten van Het Apeldoorns Koffiehuys kregen een metamorfose en zo zien ze eruit:

De toiletruimte naast de keuken van Het Apeldoorns Koffiehuys heeft een flinke opknapbeurt gekregen....


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Het Apeldoorns Koffiehuys. Meer over Het Apeldoorns Koffiehuys ontdekken?

Het Apeldoorns Koffiehuys


Gesloten12:00 - 17:00

Korenpassage 37, Apeldoorn

adv.