Apeldoorn

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Nieuw! Bijzondere opera-avonden bij Teun met de Apeldoornse sopraan Céline Janssen

Aangeboden door Teun Apeldoorn 23 juni 2020

Goed nieuws voor alle Apeldoorners die snakken naar een middag of avond uit met heerlijk eten en muziek. Elise Teunissen, eigenaar van Teun, en operazangeres Céline Janssen slaan de handen ineen om een aantal bijzondere opera-optredens te organiseren. De eerste is op zondag 28 juni!

Met een serie van drie operamiddagen en -avonden laten Elise en Céline Apeldoorners komende tijd genieten van mooie muziek en lekker eten. E che bello, het thema van de eerste ‘Opera bij Teun’ is Italië!

Teun Apeldoorn
Foto: Teun Apeldoorn

Italiaanse opera

Een glas perfecte Sangiovese, Italiaanse hapjes op tafel, heel uitgebreid bijpraten en luisteren naar Italiaanse opera; dat hadden Elise en Céline voor hun gasten voor ogen toen ze besloten hun krachten te bundelen.

Terwijl Elise in feestcafé Teun de beste Italiaanse wijnen en fingerfood verzorgt, laat Céline haar dijk van een stem horen. Misschien ken je Céline van tv. Ze is nu namelijk te zien in het talentenprogramma ‘We Want More’ op SBS6. Naast klassiekers uit bekende opera’s zingt ze tijdens de Italiaanse avond bij Teun ook cross-overs. Kippenvel gegarandeerd!

Op tijd reserveren

Voor ‘Opera bij Teun’ zijn iedere keer 30 plekken beschikbaar. Wees er dus snel bij! Je kunt reserveren voor de middag- of avondvoorstelling:

  • Middag 15.00-17.30 uur
  • Avond 18.30- 21.00 uur

Kaartjes kosten €30 per persoon, dit is inclusief hapjes en drankjes. Reserveren kan via [email protected] of via 0620690206.

Drie keer Opera bij Teun

Na de Italiaanse avond volgen nog twee avonden. Voor zondag 12 juli en zondag 26 juli kun je ook vast reserveren!

Wil je alvast een voorproefje van ‘Opera bij Teun’? In de video hieronder laat Céline tijdens haar auditie bij We Want More zien wat ze kan:Deze bijdrage wordt je aangeboden door Teun Apeldoorn. Meer over Teun Apeldoorn ontdekken?

Teun Apeldoorn

entertainment

Op aanvraag

Kapelstraat 5, Apeldoorn

Bekijk meer:entertainment

adv.