Apeldoorn

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Nieuw café en nieuwe ingang: CODA viert deze week feest!

Aangeboden door CODA 25 juni 2019

De nieuwe centrale ingang van CODA, de museumwinkel en CODA Café worden op vrijdag 28 juni om 16.00 uur geopend door wethouder Detlev Cziesso. De rest van het weekend – zaterdag 29 en zondag 30 juni – is het feest bij CODA!

CODA Carnival

De opening van de nieuwe centrale entree van CODA wil het cultuurhuis samen met ons, Apeldoorners, vieren. Na de officiële opening op vrijdag volgt op zaterdag en zondag daarom een feestelijk programma voor jong en oud: CODA Carnival. Op zaterdag 29 juni van 10.00 tot 17.00 uur en op zondag 30 juni van 11.00 tot 17.00 uur is er van alles te doen in en rond het museum. Een greep uit het programma:

CODA nieuw entree
Afbeelding: CODA Apeldoorn

Prijzen winnen

Doe mee aan de CODA Carnival games en win een prijs bij het Rad van Fortuin, blikgooien, ringwerpen of de grabbelton. Maak daarna een stop bij het schminkstation of laat een waanzinnige insecten-glittertattoo zetten!

Nieuwe CODA Café

Van een voorleeslunch of high tea met kunstenaar Marije Vermeulen (tijdens het zondagprogramma om 16.00 uur), tot optredens van dichters, muzikanten en verhalenvertellers: geniet van het splinternieuwe CODA Café. Zo zijn er beide dagen optredens van theatergroep Mr. Bugs en geeft Orkest de Ereprijs een optreden op de zondag om 15.00 uur.

Acties voor (nieuwe) leden

Word je dit weekend lid van CODA, dan kun je meteen gebruik maken van verschillende kortingsacties en mee doen aan verlotingen van onder andere polaroidcamera’s en e-readers. Ben je al lid? Neem je CODA-pas mee en profiteer van diverse acties!

Coda PaperArt 2019
Foto: ©Angela Stouten

Gratis naar CODA Paper Art

Tijdens het openingsweekend bezoek je gratis tentoonstelling CODA Paper Art 2019. Zeker niet overslaan: kom langs bij de ‘green screen’ photobooth en ga op de foto met je favoriete Paper Art-achtergrond. De foto wordt direct afgedrukt om mee naar huis te nemen.

Tijdens het zaterdagprogramma op 30 juni kun je bovendien van 14.00 tot 16.00 uur gratis meedoen aan papierworkshop ’30 eigenschappen van papier’.

Meebouwen aan Kartopia

In CODA PaperLab (bij CODA Museum) bouw je mee aan Kartopia; de wereld van de toekomst, gemaakt van karton!

Met papiertape en speciale kartonschroeven bouwen bezoekers aan een steeds maar groter groeiende wereld. Leer alles over constructies, werken met karton en help mee de reusachtige bouwwerken in Kartopia tot leven te brengen.

Hele programma

Ontdek deze en nog vele andere activiteiten op 29 en 30 juni bij CODA. Alle activiteiten vinden plaats in of nabij de nieuwe centrale entree(hal) en CODA Café. Meer informatie vind je op www.coda-apeldoorn.nl/openingsweekend, of stel je vraag via een van de social media kanalen van CODA: @CODAapeldoorn (Instagram en Facebook).

Lees ook:

Coda PaperArt 2019

Meesterwerken uit de papierkunst: dit is CODA Paper Art 2019

Elke twee jaar trekt CODA Museum mensen uit heel het land naar Apeldoorn met de tentoonstelling CODA...

Deze bijdrage wordt je aangeboden door CODA. Meer over CODA ontdekken?

CODA bibliotheken

Gesloten11:00 - 17:00

Vosselmanstraat 299, Apeldoorn

Bekijk meer:bibliotheken

adv.