‘Molloten’ opgelet: volg de finale van Wie is de Mol? in de bioscoop

Door Natalie Polman 20 februari 2019

Heb jij de afgelopen maanden aan de buis gekluisterd gezeten voor Wie is de Mol? Dan weet je ook dat de finale van de spannende show op zaterdag 9 maart te zien is. Echt meeleven met de deelnemers doe je echter niet thuis, maar in de bioscoop. En daarom kunnen de échte ‘Molloten’ op het grote doek van bioscoop Vue zien of Sinan, Sarah, Merel of Nielson wordt ontmaskerd als de Mol.

Vorig jaar konden ‘Molloten’ (de benaming voor fans van Wie is de Mol?) voor het eerst de ontknoping op het grote doek bekijken bij zeven vestigingen van Vue. Alle zalen zaten toen vol.

Dit jaar is de finale bij meer dan twaalf bioscopen te zien, waaronder die in Apeldoorn! Leden van AVROTROS hebben voorrang op de kaarten en kunnen ze vanaf nu kopen.

Tickets

Via deze website kunnen Wie is de Mol?-fans nu al een plek bemachtigen, voor €4. Daarvoor moet je echter wel lid zijn of worden van AVROTROS.

Vanaf zaterdag 23 februari zijn de kaarten voor álle liefhebbers verkrijgbaar, via de website van Vue. Dat kaartje kost €5. Daarvoor mag je niet alleen de bios binnen, bezoekers krijgen hiervoor ook een bak verse popcorn.


Meer over Vue Apeldoorn ontdekken?

Vue Apeldoorn bioscopen

Nu open12:45 - 21:00

Nieuwstraat 381, Apeldoorn

Bekijk meer:bioscopen

Meer over

Doen Nieuws

adv.