Tip: gratis lezing rondom financiële zaken en het regelen van je eigen uitvaart

Aangeboden door SuAZe 6 april 2019

Heb jij al eens nagedacht over je testament? Of de wensen rondom je uitvaart? Wat moet je eigenlijk allemaal geregeld hebben als je ernstig ziek wordt? Of je nu oud of jong bent, uitvaartverzorger Anita Zengerink (53) van SuAZe drukt iedereen op het hart erover na te denken. Op vrijdag 12 april organiseert ze een gratis lezing over dit onderwerp.

Bespreek het!

Je wil er niet teveel bij stilstaan, maar stel dat er iets gebeurt. Dat je dementie krijgt of om welke reden dan ook je eigen belangen niet meer kunt behartigen. Wie gaat er dan voor je zorgen? Als het gaat om dit soort situaties, heeft iedereen zijn eigen ideeën en voorkeuren. Het is dus belangrijk om hier nu al over na te denken en dit te bespreken met familie of vrienden. Of je nu jong of oud bent.

Marieke Veldkamp van Cijns|Erfzaken en Anita Zengerink van SuAZe Uitvaartverzorging organiseren op vrijdagmiddag 12 april 2019 een lezing in ontmoetingsplek Berkenhove aan de Koning Lodewijklaan. Deze gratis lezing gaat over alles wat je nu al kan regelen. Van het op tijd voorbereiden van alle financiële, juridische en belastingtechnische zaken, tot aan wat er kan en mag tijdens je uitvaart.

Over Marieke en Anita

Marieke van Cijns|Erfzaken biedt praktische hulp bij alle financiële, juridische en belastingtechnische vragen. Op 12 april laat ze zien wat je op dit gebied moet regelen, zodat je onbezorgd verder kunt leven.

SuAZe uitvaartverzorging verzorgt al ruim vier jaar uitvaarten in Apeldoorn en omgeving. Anita Zengerink informeert je tijdens de lezing over de mogelijkheden voor een persoonlijke uitvaart en geeft praktische tips voor een betaalbaar afscheid op een manier die bij je past en goed voelt. Anita: “Wacht vooral niet te lang om alles goed vast te leggen. Zo houd je de regie over je leven én dood in handen.”

Passie als uitvaartverzorger

Kun je er 12 april niet bij zijn, of wil je graag meer informatie over het regelen van je uitvaart? Aarzel dan niet om Anita alsnog te benaderen. Ze komt graag bij je langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Het maakt niet uit waar en hoe je verzekerd bent.

Bel haar gerust met al je vragen of voor meer informatie op 06 122 028 58. Op de website www.suaze.nl staat een film waarin Anita uitlegt wie ze is en waarom ze heeft gekozen voor haar passie als uitvaartverzorger.

Praktische informatie

De lezing in Berkenhove op 12 april is gratis toegankelijk en duurt van 14.30 tot 16.00 uur (inloop vanaf 14.00 uur). Er is ook ruimte om je eigen vragen te stellen en om ideeën uit te wisselen. Iedereen is van harte welkom, je hoeft je niet aan te melden. De koffie staat klaar!

Datum: vrijdag 12 april 2019 | Tijd: 14:30 tot 16:00 uur | Locatie: Koning Lodewijklaan 387b | Entree: gratis

Lees ook:

Uitvaart politieagent

Anita van SuAZe mocht de uitvaart van een politieagent begeleiden

Toen een paar maanden geleden een Apeldoornse politieagent kwam te overlijden, bracht dit nieuws het...

Deze bijdrage wordt je aangeboden door SuAZe. Meer over SuAZe ontdekken?

SuAZe uitvaartcentra

Nu openHele dag

Het Kasteel 113, Apeldoorn

Bekijk meer:uitvaartcentra

adv.