Apeldoorn

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Kom samen met andere Apeldoornse singles (blind date)bowlen

Door Anne Sophie Schotman 11 juni 2019

Ben je vrijgezel en tussen de 25 en 40 jaar oud? Woon je in Apeldoorn of directe omgeving en wil je op een ontspannen en unieke manier andere singles leren kennen? indebuurt Apeldoorn organiseert een singles-avond met een twist op woensdag 26 juni 2019.

Bowlingdaten

Geen ongemakkelijke stiltes en verplichte praatjes op woensdag 26 juni. Tijdens het bowlingdaten gaat het namelijk om strikes, spares en de liefde. Dé ingrediënten voor ware liefde, want zeg nou zelf: als je elkaar in bowlingschoenen hebt gezien kun je samen alles aan, toch?

Hoe de bowlingavond eruit ziet? Vanaf 18.30 uur heten we – Natalie, Anne Sophie en Florian – je welkom in Bowlingcentrum Apeldoorn. Om 19.00 uur begint de ‘competitie’. In een samengesteld team neem je het op tegen een team andere singles. In de pauzes heb je alle tijd om elkaar op een ontspannen manier te leren kennen.

Deelname is gratis. Bowlingcentrum Apeldoorn zorgt voor de bowlingbanen, je betaalt alleen je eigen drankjes (en eventueel die van je zielsverwant natuurlijk). Aan het eind van de avond vul je je matchkaart in. Binnen een dag laten wij je weten of je een match hebt met een van de andere deelnemers!

Bowlingcentrum Apeldoorn

Aanmelden

Lijkt het je leuk om een groep leuke vrijgezelle Apeldoorners te leren kennen? En de nieuwe liefde van je leven een strike te zien gooien? In het ergste geval vind je geen vlam, maar heb je een hele leuke avond gehad 🙂 Twijfel niet te lang, aanmelden kan tot en met zondag 23 juni 2019!

Je kunt je niet meer aanmelden! Mensen die zich hebben aangemeld krijgen bericht van ons.

Datum: woensdag 26 juni | Tijd: 19.00 uur | Locatie: Bowlingcentrum Apeldoorn | Entree: gratis, aanmelden verplicht


Meer over Bowlingcentrum Apeldoorn ontdekken?

Bowlingcentrum Apeldoorn bowlingcentra

Geopend14:00 - 00:00

Nieuwstraat 66, Apeldoorn

Bekijk meer:bowlingcentra

adv.