Apeldoorn

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Kim-Lian leest voor aan peuters en kleuters tijdens de open dag van Tim Koldenhof Producties

Aangeboden door Tim Koldenhof Producties 7 januari 2020

Op zondag 26 januari 2020 houdt theaterschool Joji Na School of Arts van Tim Koldenhof Producties een open dag aan de Vlijtseweg 140 (Zwitsalterrein). We gaan dansen, zingen en spelen, kijken naar gave demonstraties, en Kim-Lian komt voorlezen. En wij mogen twee van haar nieuwe kinderboeken weggeven aan indebuurt-lezers!

Tijdens de open dag maak je kennis met de lessen die op Joji Na School of Arts te volgen zijn. De toegang tot de open dag op 26 januari is gratis. Iedereen is welkom om vanaf 9.15 uur tot 14.30 uur te komen kijken en meedoen.

Vanaf 9.15 uur treden de jongste leerlingen van de theater- en dansschool, de peuters en kleuters, op en laten ze zien wat ze allemaal geleerd hebben. Ook kun je meedoen bij workshops op het gebied van zang, dans, theater, film en musical.

Dierendorpje

Een speciale gast deze dag is Kim-Lian van der Meij! Zij komt in het tweede deel van de ochtend, leest voor aan kinderen uit haar nieuwe boekjes ‘Dierendorpje’ en gaat samen met de kinderen zingen.

Daarna lekker zelf aan de slag? Er is een gezellige tafel waar de kinderen heerlijk kunnen kleuren of tekenen. Ook zijn er verkleedkleren aanwezig zodat kinderen tussen de verschillende
workshops door al in hun eigen fantasie kunnen opgaan.

Prijzen winnen!

Volg Tim Koldenhof Producties op Instagram en Facebook, want er zijn gave prijzen te winnen! Wat dacht je van een pakket van Rituals of een bioscoopbon. Een bon om ergens te lunchen of een gaaf cadeau van een speelgoedwinkel. Houd de social media van Tim Koldenhof Producties in de gaten om mee te doen. De prijzen worden uitgereikt op de open dag op zondag 26 januari 2020.

Wij geven weg: 2x kinderboek Dierendorpje

Wij mogen twee boeken van Dierendorpje van Kim-Lian van der Meij weggeven aan indebuurt-lezers. Kans maken op deze prijs? Meedoen kan tot en met dinsdag 14 januari 2020 door je hieronder in te schrijven. Ontvang je onze nieuwsbrief al? Dan kun je alsnog meedoen, je krijgt hem niet dubbel toegestuurd. Op 15 januari nemen wij via email contact op met de twee winnaars!

Deze winactie is verlopen je kunt niet meer meedoen! De winnaars hebben bericht gehad per mail.

Datum: zondag 26 januari 2020 | Tijd: 8.45 – 14.30 uur | Locatie: Vlijtseweg 140 (Zwitsalterrein) | Entree: gratis


Meer over Tim Koldenhof Producties ontdekken?

Tim Koldenhof Producties entertainment

Gesloten12:00 - 17:00

Vlijtseweg 140, Apeldoorn

Bekijk meer:entertainment

adv.