Apeldoorn

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hou je van schrijven? Dan zoeken wij jou!

Door Natalie Polman 19 september 2019

Ja, je leest het goed! Wij van indebuurt Apeldoorn zijn op zoek naar een gastredacteur. Samenwerken met mensen in onze stad is niet alleen leuk, maar ook ontzettend nuttig voor ons platform en voor alle Apeldoorners. Nóg meer leuke nieuwtjes, interviews, tips, noem maar op.

Via indebuurt Apeldoorn kun je op de hoogte blijven van wat er gebeurt in de stad. Je leest hier leuke nieuwtjes, handige lijstjes, interviews met Apeldoorners en je krijgt elke week tips om er een topweekend van te maken.

Wat mag je schrijven?

Kan van alles zijn: tips, interviews, een foto-item of een lijstje. Uiteraard allemaal in overleg, zodat we uiteindelijk samen een goed plan van aanpak kunnen maken. Je moet wel goed kunnen schrijven natuurlijk, in een aansprekende stijl die past bij indebuurt.

Dit zit er in voor jou

Je krijgt een plekje op deze pagina, je bouwt aan je eigen portfolio (je naam is zichtbaar bij jouw verhalen), je krijgt inzicht in de resultaten van je eigen bijdragen, je mag je eigen projecten op ons platform delen en je werkt in een tof team. 😄

Reageren

Hebben we een match? Top! Stuur dan een korte motivatie én een aantal verhalen die je hebt gemaakt naar ons op, via [email protected] of dit formulier. Wie weet nodigen we je uit voor een gesprek! Dan leggen we uiteraard ook uit hoe we precies te werk gaan en wat van jou wordt verwacht. Hopelijk tot gauw!


Meer over indebuurt Apeldoorn ontdekken?

indebuurt Apeldoorn werkplekken

Gesloten09:00 - 17:30

Deventerstraat 27a, Apeldoorn

Bekijk meer:werkplekken

Meer over

Doen Nieuws

adv.