Hier kun je eieren zoeken en meer doen met de kinderen tijdens Pasen 2019 in Apeldoorn

Door Natalie Polman 16 april 2019

Wat te doen met Pasen in 2019 in Apeldoorn met de kinderen? Hier in Apeldoorn kun je eieren zoeken en andere leuke dingen doen tijdens de Pasen.

Pagina 1 / 6
⟵ swipe swipe ⟶

Paaseieren zoeken bij Binky

Het hele paasweekend kunnen kinderen paaseieren zoeken bij Kinderparadijs Malkenschoten. Mascotte Binky heeft op Goede Vrijdag, zaterdag en tijdens de Paasdagen door het hele park nesten met eieren verstopt. Kinderen kunnen deze nesten opzoeken en hiermee hun zoekdiploma halen.

Bij de entree van het Kinderparadijs ontvang je een lege eierdoos (0 en 1 jaar gratis, 2 jaar en ouder €7,50). Doel is van alle kleuren eieren 1 ei te vinden en zo de eierdoos te vullen. Tegen inlevering van de eierdoos, gevuld met eieren uit de verschillende nesten, ontvangen de kinderen een eieren-zoekdiploma.

Naast het eieren zoeken worden er veel meer activiteiten georganiseerd. Binky komt langs voor een meet & greet, het animatieteam zorgt voor leuke spelletjes, de speeltuinen zijn open en er zijn al veel jonge dieren geboren die jou graag willen ontmoeten.


Meer over Kinderparadijs Malkenschoten ontdekken?

Kinderparadijs Malkenschoten kinderboerderijen

Nu gesloten10:00 - 18:00

Dubbelbeek 4 (hoek Arnhemseweg), Apeldoorn

Bekijk meer:kinderboerderijen

Ontmoet de paashaas op winkelcentrum ’t Fort

Op zaterdag 20 april kun je de paashaas op winkelcentrum ’t Fort ontmoeten, tussen 13.00 en 15.00 uur.

Eieren zoeken bij Julianatoren

superleuke lenteweken julianatoren

Onder leiding van Cas de Ranger kunnen bezoekers op Eerste Paasdag zondag 21 april eieren zoeken op het pad van de Experience. Het eieren zoeken start om 11.00 uur, is voor alle leeftijden en er kunnen mooie prijzen gewonnen worden, waaronder een gezinsabonnement.

Zondag 21 april (Eerste Paasdag), 11.00 uur, Julianatoren.


Meer over Julianatoren ontdekken?

Julianatoren pretparken

Nu gesloten10:30 - 17:00

Amersfoortseweg 35, Apeldoorn

Bekijk meer:pretparken

Eieren zoeken bij het Boschbad

eieren zoeken boschbad
foto Boschbad

Op Tweede Paasdag komt de paashaas naar het Boschbad, om samen met de kinderen te zoeken naar zijn verloren paaseieren. Ieder kind dat mee zoekt, mag na afloop een mooi cadeautje uitzoeken.

Maar dat is nog niet alles; er is een springkussen, schminkkraam, sport- en spelveld, een verkleedwedstrijd en paaslekkers en een warming-hup met moderne dansjes als de ‘floss’ en ‘best mates’.

Aanmelden

Kinderen die de paashaas willen helpen met het zoeken kunnen zich aanmelden via deze link, onder vermelding van de naam en leeftijd van ieder kind dat mee helpt zoeken. Op die manier kan de paashaas zorgen voor passende cadeautjes voor alle kinderen.

Maandag 22 april (Tweede Paasdag), 10.00 tot 13.00 uur, Boschbad. Entree €5 per kind, vaders, moeders, opa’s, oma’s en andere volwassenen mogen gratis helpen zoeken.


Meer over Openluchtbad Boschbad ontdekken?

Openluchtbad Boschbad zwembaden

Felualaan 29, Apeldoorn

Bekijk meer:zwembaden

Familievoorstellingen en eieren zoeken op Tweede Paasdag bij Orpheus

tweede paasdag orpheus
foto Sven Scholten

Op Tweede Paasdag kan er bij Theater Orpheus genoten worden van twee familievoorstellingen; De Sprookjessprokkelaar (6+) en Masha en de Beer (3+). Leuk weetje: Er spelen tien kinderen uit Apeldoorn en omgeving mét hun opa of oma mee in De Sprookjessprokkelaar en na de voorstelling Masha en de Beer kun je met Masha en de Beer op de foto gaan.

Tijdens deze voorstellingen biedt Kinderopvang Doomijn opvang aan voor kinderen die nog te jong zijn voor de geprogrammeerde jeugdvoorstellingen. Op deze manier kunnen (groot)ouders samen met de wat oudere kinderen onbezorgd genieten van een voorstelling, terwijl hun jongste kind in betrouwbare handen is. Ouders kunnen zich via dit formulier op de website aanmelden voor deze kinderopvang.

Doomijn en Orpheus verzorgen voorafgaand aan de voorstelling ook leuke activiteiten in de foyer, afgestemd op leeftijd en het thema van de voorstelling. Er wordt geknutseld, gespeeld en uiteraard mogen de kinderen ook op zoek naar paaseieren!

Maandag 22 april (Tweede Paasdag)


Meer over Theater & Congres Orpheus ontdekken?

Theater & Congres Orpheus theaters

Nu gesloten10:00 - 22:00

Churchillplein 1, Apeldoorn

Bekijk meer:theaters

Paas workout voor de hele familie in Park Zuidbroek

Liever sportief aan de slag met de familie? Op Tweede Paasdag organiseert Bootcamp055 een Paas Workout voor de hele familie in Park Zuidbroek.

Aanmelden

Je kunt je voor dit evenement opgeven door je via Facebook aan te melden of te bellen of appen naar 06 41476320.

Maandag 22 april 2019 van 10.00 – 11.15 uur, Park Zuidbroek, Laan van Zuidbroek 25. Deelname €3 voor volwassenen, €2 per kind.


Meer over Bootcamp055 ontdekken?

Bootcamp055 bootcamp

Nu gesloten20:00 - 21:00

De Ontvangst 22, Apeldoorn

Bekijk meer:bootcamp

Lees ook:

pasen in apeldoorn

Dit is er te doen tijdens Pasen 2019 in Apeldoorn

De paasdagen staan weer voor de deur. Dit kun je allemaal doen tijdens de Pasen 2019 in Apeldoorn: ...

Dit zijn de openingstijden van supermarkten rond Pasen 2019

Dit wordt het weer tijdens Pasen in Apeldoorn

Pagina 1 / 6
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen

adv.