Apeldoorn

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Herfst-event bij nieuwe Doomijn locatie Kanaal-Noord

Aangeboden door Doomijn Kinderopvang 17 oktober 2019

Hoe zit het met jouw plannen voor de herfstvakantie? Wij hebben nog een leuke tip voor je: Doomijn Kinderopvang opent woensdag 23 oktober de deuren van Kanaal Noord 350 voor een exclusief kijkje achter de schermen. Tijdens dit herfstevent zijn er ook leuke activiteiten voor kinderen. Ondertussen kun jij rustig even rondkijken en kennismaken met de flexibele opvang op deze locatie die dit najaar opent.

Manager Kinderopvang Marion Remer hoopt in november van start te gaan: “De verbouwing van de locatie is in volle gang: de groepsruimtes worden licht en modern en ook de tuin wordt flink aangepakt. We nodigen ouders en kinderen van harte uit om langs te komen, een gezellig uitje in de herfstvakantie!”

Van alles te doen

Benieuwd wat je allemaal kan doen bij dit event? Ouders kunnen rustig rondkijken in de verschillende ruimtes van het pand terwijl kinderen worden opgevangen door de pedagogisch medewerkers van Doomijn. En hoe leuk, de kinderen kunnen zich vermaken met broodjes en popcorn bakken, ballonfiguren maken, schminken of een workshop. Ook is er nog een muzikale activiteit. De ouders kunnen met hun kind aan de slag met babymassage of peuteryoga. Handig: Marion is als manager van Kanaal Noord woensdag 23 oktober aanwezig om vragen te beantwoorden. “Kom jij met je kind naar het herfst-event dan maak je kans op mooie prijzen zoals een fotoshoot of een speelgoedpakket!”

Van zeven tot zeven

Van de praktische ligging tot een flexibel opvang-aanbod, bij deze nieuwe locatie van Doomijn staan gemak en flexibiliteit centraal. Marion: “Halen en brengen is voor ouders eenvoudig: de locatie ligt dichtbij een uitvalsweg naar de A50 en er kan direct voor de deur geparkeerd worden.” Ideaal voor ouders die onregelmatig werken is de Superflex-opvang van 7.00 tot 19.00 uur waarbij ouders zelf kunnen bepalen wanneer ze hun kind komen brengen en halen. “Zit je eens zonder oppas of kunnen opa en oma een keertje niet? Ook dan kun je bij ons aankloppen – zelfs last minute – voor incidentele opvang,” voegt Marion toe.

Benieuwd naar Doomijn Kinderopvang en de mogelijkheden bij Kanaal Noord 350? Kom gezellig langs op woensdag 23 oktober en maak kans op een van de mooie prijzen! Meer informatie over opvang bij Doomijn vind je hier.

Wat, waar, wanneer

Doomijn herfst-event Kanaal Noord, Doomijn Kinderopvang, Kanaal Noord 350, Apeldoorn. Woensdag 23 oktober, van 13.00 tot 18.00 uur


Meer over Doomijn Kinderopvang ontdekken?

Doomijn Kinderopvang kinderopvang

Postbus 1064, Zwolle

Bekijk meer:kinderopvang

Lees ook:

Doomijn kinderopvang gezonde start

Bij Doomijn experimenteren kinderen met eten: “Belangrijk voor een gezonde levensstijl op latere leeftijd!”

Doomijn Kinderopvang zet op haar opvanglocaties in Apeldoorn hoog in op goede voeding voor kinderen....

adv.