Van zaag- tot sleutelservice: dit kan HOZA allemaal voor je doen

Aangeboden door HOZA 14 februari 2019

Wat moet je met een botte heggenschaar? Hoe krijg je die geweldige nieuwe tuinmeubelen thuis? En je bent natuurlijk heel blij met je nieuwe pergola, maar wie gaat hem in je tuin zetten? Gelukkig zijn er de servicediensten van HOZA! Alles wat de bouwmarkt voor je kan doen op een rijtje:

Sleutelservice

Wil je een sleutel kopiëren of cilinders gelijksluitend laten maken? Bij HOZA kan dat. Loop langs de sleutelservice bij de balie en je sleutel wordt voor je gemaakt terwijl je wacht.

Reparatieservice

Daarnaast kun je nu ook machines bij de bouwmarkt laten repareren. Neem je kapotte machine mee naar de winkel, zodat een medewerker van HOZA een indicatie van de reparatie kan maken. Hij of zij gaat met het apparaat aan de slag en neemt weer contact met je op als de gerepareerde machine voor je klaar ligt!

Zaagservice

Handig! Het is nu ook mogelijk om je gekochte tuinhout op maat te laten zagen. Scheelt je veel tijd en een hoop rommel. Spreek hiervoor een van de medewerkers van de buitenafdeling aan of vraag ernaar bij de kassa.

Zo weet je zeker dat je nieuwe tuinschermen ook zo komen te staan als bedoeld

Slijpservice

Versleten gereedschap gooi je niet weg! Bij HOZA slijpen ze je machines, zaagbladen, messen, scharen en schaatsen namelijk tot ze weer zo goed als nieuw zijn.

Bezorgservice tuinmeubelen en tuinhout

Als het vervoeren van je gekochte tuinmeubelen of tuinhout een probleem voor je is, kun je de artikelen ook door HOZA thuis laten bezorgen. Dit kan tegen de volgende voorwaarden:

  • Regio Apeldoorn-Vaassen:  €15 bezorgkosten (Geen bezorgkosten bij een aankoopbedrag groter dan €300).
  • Regio Emst-Epe-Beekbergen-Klarenbeek:  € 20 bezorgkosten (Geen bezorgkosten bij een aankoopbedrag groter dan €500).
  • Regio Eerbeek-Heerde-Twello-Loenen:  € 25 bezorgkosten (Geen bezorgkosten bij een aankoopbedrag groter dan €500).
  • Buiten deze regio’s kan in overleg ook bezorgd worden.

Als ze op voorraad zijn worden je producten binnen vijf werkdagen na je bestelling bezorgd. Pinnen aan de deur is geen probleem!

Plaatsing- en montageservice

Je bent zielsgelukkig met je nieuwe tuinschermen, maar je kunt ze helaas niet zelf plaatsen. Geen probleem, de plaatsing- en montageservice van HOZA helpt je uit de brand. Tegen een vaste prijs per scherm stuurt de bouwmarkt erkende installateurs langs die de schermen zowel komen bezorgen als plaatsen. Deze installateurs hebben veel ervaring met het plaatsen van HOZA-materialen. Zo weet je dus zeker dat je nieuwe tuinschermen ook zo komen te staan als bedoeld.

Maar ook voor andere tuinartikelen komen de specialisten van HOZA langs. Denk bijvoorbeeld aan blokhutten, veranda’s, pergola’s, overkappingen, kunstgras, robotmaaiers, sproei-installaties en speeltoestellen.

Services van HOZA
Foto: indebuurt.nl

Verf mengen

Bij HOZA koop je de verf van het populaire verfmerk Global Paint. De mogelijkheden zijn eindeloos. Op de verfafdeling vind je waaiers vol voorbeelden en kan een medewerker in een handomdraai elk gewenste kleur voor je mengen. Ook voor je verfklussen buiten kun je bij HOZA terecht.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door HOZA. Meer over HOZA ontdekken?

HOZA bouwmarkten

Nu gesloten13:00 - 18:00

Zwolseweg 323, Apeldoorn

Bekijk meer:bouwmarkten

adv.