Uittip: In de feestdagenstemming komen tijdens Spirit of Winter

Door Anne Sophie Schotman 14 november 2017

Nog één keer naar Spirit of Winter voor de deuren van het paleis een paar jaar sluiten. Van woensdag 15 november tot en met zondag 19 november wordt het terrein rond Paleis Het Loo weer omgetoverd tot één groot winterwonderland. Zonder sneeuw, dat wel.

Winterfair

De lanen om het paleis nog even verlicht zien met duizenden lichtjes is het entreegeld eigenlijk al waard. Het Loo zelf licht als stralend middelpunt paars op. Rond het paleis zorgen 150 deelnemers voor de invulling van de winterfair.

Ga bijvoorbeeld shoppen of inspiratie opdoen voor de feestdagen bij een van de vele stands. Om je een beeld te geven; standhouders verkopen onder meer wijnen, geprepareerde dierenkoppen, sieraden, kersthangers, ansichtkaarten, oliebollen en schapenwollen kinderlaarsjes.

Bourgondisch feest

Naast winkelen kun je natuurlijk ook volop proeven tijdens Spirit of Winter. Kijk mee tijdens een kooksessie van de chef-kok van Hofkeuken. Bestel een huisgemaakte lunch op het Fair-terrein. Of ontdooi op het verwarmde buitenterras van het Hofcafé onder begeleiding van live muziek. Vuurkorven, glühwein en warme chocolademelk maken de ervaring af.

Inclusief museum en paleistuinen

Met je entreeticket kun je ook gratis het museum in en de tuinen bezoeken. Op vrijdag- en zaterdagavond is Spirit of Winter ook ’s avonds geopend, nog magischer! Kijk hier voor meer informatie en voor tickets.

Datum: 15 t/m 19 november 2017 | Locatie: Paleis Het Loo | Prijs dagkaart: volwassenen €17,50 – kinderen €7,50 (incl. toegang tot het paleis)

Paleis Het Loo musea

nu gesloten10:00 - 17:00

Koninklijk Park 1, Apeldoorn

Bekijk meer:musea