Slaapproblemen? Marleen vertelt je wat te doen

Door Natalie Polman 21 februari 2019

Heb jij moeite met in slaap komen, lig je ’s nachts wakker of sta je moe op? Coach en ademtrainer Marleen van den Hout komt naar Apeldoorn om je te vertellen wat je hieraan kunt doen.

Iedereen met slaapproblemen is maandagavond 11 maart welkom in het ACEC-gebouw voor de lezing ‘Goed slapen, fris wakker’ van Marleen van den Hout.

De lezing is voor iedereen die baalt van zijn of haar slechte nachtrust of wie overdag energie tekort komt. Ook voor artsen, werkgevers, hr-managers en andere professionals die zich bezighouden met het welzijn van anderen is het interessant.

Ademhalingsoefening

De lezing besteedt veel aandacht aan bewustwording. “De aanwezigen ontdekken waarom ze klachten hebben en hoe ze die kunnen verhelpen”, zegt Marleen. “Ook is er volop ruimte voor vragen. En we gaan aan de slag met een ademhalingsoefening die het zelf-helende zenuwstelsel stimuleert.”

“Dat klinkt ingewikkelder dan het is. Stel, je bent druk met je werk, kinderen of andere dagelijkse dingen. Dan komt je herstelfunctie op een laag pitje te staan. Daardoor slaap je onrustig of oppervlakkig. Met de juiste ademhaling breng je het zelf-helende zenuwstelsel weer aan de gang, met als uiteindelijk resultaat een diepe nachtrust.”

Aanmelden en entree

‘Goed slapen, fris wakker’ wordt maandagavond 11 maart van 19.30 tot 21.00 uur gehouden in het ACEC-gebouw, Roggestraat 44. De entree is €10 euro p.p. en €7,50 euro p.p. als je met zijn tweeën komt. Graag contant betalen bij aanvang van de avond. Aanmelden via de agenda op www.marleenvandenhout.nl.

Meer lezingen van Marleen

De lezing is de eerste van een serie van drie. Op dinsdag 9 april is het thema ‘Stop met hyperventileren’ en op dinsdag 7 mei ‘Migraine en stresshoofdpijn voorkomen’. De lezingen kunnen los van elkaar worden gevolgd.

Meer over

Doen Getipt

adv.