Apeldoorn

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Roots in the Woods bij Paleis Het Loo belooft magisch spektakel te worden: dit kun je verwachten

Aangeboden door Paleis Het Loo 13 september 2020

Herfst, theater en Veluws eten in een vorstelijk jasje: dit jaar slaan feelgoodfestival Roots in the Woods en Paleis Het Loo de handen ineen om een bijzondere 11e editie van het festival neer te zetten! Markeer zaterdag 26 en zondag 27 september 2020 vast in je agenda!

Roots in the Woods is een familiefestival dat elk jaar de herfst viert met muziek, theater, acts, eten en drinken. Paleis Het Loo is met zijn barokke tuinen, stallenplein, paleispark en nieuwe grand café een geliefde plek onder Apeldoorners om in de herfst te genieten van de natuur. En als die twee beslissen om samen te gaan werken? Dan ontstaat er een magisch festival, dat zowel de festivalbezoeker als de paleisbezoeker gaat verrassen, verwonderen en verbazen.

Paleis Het Loo Roots in the Woods (1)
Foto: Roots in the Woods

Van royal roots tot koninklijk theater

‘Wakker worden in de tuinen’ van het paleis, popcorn bakken boven het kampvuur en een speurtocht over paden waar ooit prinsessen en koninginnen liepen. Kijk naar de meest kleurrijke theatervoorstellingen en proef het festivalfood van de chefkoks van het paleis. Dat en nog veel meer kun je verwachten van dit bijzondere Roots in the Woods-weekend.

Kinderen kunnen klimmen, ravotten, lekker eten, opgaan in een theatershow en meedoen aan spannende kinderactiviteiten. Voor volwassenen is het juist heerlijk toeven met een streekbiertje of een warme chocolademelk, luisterend naar live muziek en genietend van cabaret en voorbijkomende acts. Bewonder ook meteen de stallen van het paleis, nu je er toch bent!

Streekdiner: koninklijk dineren!

Zin in een tot in de puntjes verzorgde avond? Op zaterdag 26 september kun je bij Roots in the Woods aanschuiven voor een driegangendiner. De chefkok van Paleis Het Loo heeft samen met Erkend Veluws Streekproduct namelijk een menu samengesteld van allerlei Veluwse streekproducten. Denk daarbij bijvoorbeeld aan forel van Kwekerij ’t Smallert, jus van Veluwse Schavuyt bier of hangop van zuivelboerderij IJsseloord.

Je smaakpapillen worden in de watten gelegd, maar je geniet natuurlijk ook de hele avond van live muziek en theater. De rest van de avond is nog een verrassing. Deze culinaire avond kost €49,50 per persoon, exclusief de drankjes. Het is een avondvullend programma van 18.00 tot 22.30 uur, tickets bestel je hier.

Paleis Het Loo Roots in the Woods (1)
Foto: Roots in the Woods

Tickets kopen

Roots in the Woods bij Paleis Het Loo is op zaterdag 26 en zondag 27 september. Kaartjes kosten €10 voor volwassenen (€2 met museumkaart en €0-€5 voor kinderen) en koop je op de website van Paleis Het Loo. Met je entreekaartje heb je toegang tot de paleistuinen, het stallenplein en alle activiteiten en voorstellingen.Deze bijdrage wordt je aangeboden door Paleis Het Loo. Meer over Paleis Het Loo ontdekken?

Paleis Het Loo

musea

Geopend10:00 - 17:00

Koninklijk Park 1, Apeldoorn

Bekijk meer:musea

adv.