Apeldoorn

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Openlucht film & foodfestival met WILD en De bankier van het verzet

Door Anne Sophie Schotman 11 juni 2019

Voor in je agenda! Op vrijdag 5 en zaterdag 6 juli 2019 houdt Huize Bloem in Lieren zijn jaarlijkse openlucht film & foodfestival. Op het programma staan de films WILD en De bankier van het verzet.

Burgers en films

Films kijken onder de blote sterrenhemel kan dit jaar in de bloemrijke tuin van Huize Bloem. Natuurfilm WILD, over onze eigen mooie Veluwe, staat voor het tweede jaar op rij op het programma, omdat er vorig jaar zoveel belangstelling was dat eigenaar Hetty mensen heeft moeten teleurstelling. Herkansing!

De Nederlandse oorlogsfilm De Bankier van het verzet scoorde dit jaar hoge ogen in binnen- en buitenland en is bij Huize Bloem op zaterdag 6 juli te zien. Voor, tijdens en na de films zet het team van Huize Bloem de smokers aan om huisgemaakte burgers en saté te bakken. Of doe je tegoed aan een van de andere verse hapjes die Huize Bloem serveert.

Huize Bloem openlucht filmfestival

Kaartverkoop

Op 5 juli kun je naar WILD, op 6 juli draait De bankier van het verzet. Beide films beginnen om 20.00 uur en duren tot ongeveer 23.45 uur. Een kaartje kost €10, dit is inclusief een kop koffie en thee. Kaartjes reserveren kan door een mailtje te sturen naar [email protected], door een berichtje achter te laten op de Facebookpagina van Huize Bloem, of door langs te komen op de Tullekensmolenweg 80.


Meer over Huize Bloem ontdekken?

Huize Bloem lunch

Gesloten10:30 - 17:30

Tullekensmolenweg 80, Lieren

Bekijk meer:lunch

adv.