Apeldoorn

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hongerig naar festival Keuken Karavaan 2019: dit is het programma

Door Natalie Polman 5 juni 2019

Alweer trek in Keuken Karavaan? Komend Pinksterweekend, van 8 tot en met 10 juni 2019 is het weer zover. Dit is het programma van de vijfde editie van het gratis food festival!

De vijfde editie heeft als thema New York, dus begeef je als het ware in Little Italy, SoHo en China Town. Kinderen kunnen zich tijdens dit festival ook prima vermaken op de Kids Playground.

Foodtrucks

Op het festival gaat het natuurlijk vooral om het goede eten. De foodtrucks staan er alle drie de dagen. Begin je dag bijvoorbeeld met koffie van de Koffie Society, probeer de sushi van Sushi Bob, schuif aan bij Knul van Smul of Ballen Harry en sluit af met een ijsje van Van Swoll. Vergeet niet alle andere trucks te bezoeken! Verder staat er het volgende op het festivalmenu:

Keuken Karavaan
Foto: Keuken Karavaan

Zaterdag 8 juni

Op zaterdag 8 juni is het terrein geopend van 16.00 tot 22.00 uur. Op het programma staan optredens van BlueZzfighter, DJ Marie en Sabien & Richard.

Zondag 9 juni

Zondag 9 juni ben je welkom van 14.00 tot 22.00 uur. Sidewalk-Sally, Crystallized, Rockadile, DJ Kees en Sabien & Richard zorgen voor vrolijke noten op het festivalterrein. Zon boven je hoofd, blote voeten in het gras en een burger in je hand, dansen maar!

Maandag 10 juni

Even uitslapen en weer door! Maandag 10 juni is de Keuken Karavaan geopend van 12.00 tot 21.00 uur. De muziek van Van Piekeren, BlueZzfighter, Guus Essers Band, Trio Frits Piekema, DJ Kees en Sabien & Richard maken dit een Pinksterdag om te onthouden.

Gratis entree

De Keuken Karavaan vind je op het Zwitsalterrein (Vlijtseweg 114) en de entree is alle dagen gratis.

Lees ook:

Lepeltje Lepeltje Apeldoorn

Het festivalseizoen is begonnen: naar deze Apeldoornse festivals kijken we uit in 2019

Ja! Het festivalseizoen is losgebarsten dus we gaan weer lekker met onze blote voeten in het gras en...
bier

Internationaal Bierfestival komt in 2019 terug met nieuw concept op nieuwe locatie

Weet je nog, het Internationaal Bierfestival, dat twaalf jaar lang heeft plaatsgevonden op het Markt...

adv.