De Apeldoornse volleybalheren naar de finale? Kom donderdag kijken!

Aangeboden door Draisma Dynamo 22 januari 2019

Bij de Apeldoornse volleybalheren van Draisma Dynamo zijn alle ogen strak op donderdag 24 januari 2019 gericht. Tijdens de halve finale – en een waarschijnlijk bloedstollend spannend duel – zal blijken of Apeldoorn kans maakt bekerwinnaar te worden! 

Halve finale

Wist je dat Apeldoorn ooit dé volleybalstad van Nederland was? Vanaf 1991 werd Dynamo bijna elk jaar landskampioen en bekerwinnaar. Maar na 2011 werd het akelig stil.

In 2018 herpakte het team zich. Een nieuw seizoen, nieuwe trainer, nieuwe spelers en een nieuwe strategie. De heren van Draisma Dynamo zijn terug en hebben zich afgelopen maanden langzaam maar zeker een weg naar boven gespeeld.

Het team maakt zich momenteel op om tijdens de halve finale tegen Sliedrecht Sport alles te geven voor een plek in de landelijke finale. Een van de belangrijkste wedstrijden van dit seizoen voor de volleybalmannen, want bij winst spelen ze op zondag 17 februari de finale in Zwolle voor de nationale beker.

Ga kijken!

Wil je hierbij zijn? Dat kan! Kaartjes voor de wedstrijd op 24 januari, 19.30 uur, kosten €5 voor volwassenen (tot en met 16 jaar €2,50) en kun je kopen aan de deur. De wedstrijden van Dynamo vinden plaats in de Dynamo Arena in Omnisport. Klik hier voor het volledige wedstrijdschema van de volleybalheren.

Draisma Dynamo

De volleyballers van Dynamo willen landskampioen worden: ‘Ze hebben alleen geen idee hoe’

Wil je een wedstrijd zien waarbij de energie van het veld spat en je op het puntje van je stoel word...

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Draisma Dynamo. Meer over Draisma Dynamo ontdekken?

Draisma Dynamo sportverenigingen

De Voorwaarts 55, Apeldoorn

Bekijk meer:sportverenigingen

adv.