Apeldoorn

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Buitenvoorstellingen: kijk de film Wild deze zomer midden op de Veluwe!

Aangeboden door Wild Buitenvoorstellingen 26 juli 2019

Dichter bij de échte bewoners van de Veluwe kun je niet komen! Deze zomer kun je op zes verschillende locaties op de Veluwe onder de blote sterrenhemel genieten van de film Wild.

Bijzondere buitenvoorstellingen

Oog in oog met een edelhert, een vos zo dichtbij dat je hem bijna kan aanraken. Gewoon, met een bak popcorn op schoot en een dekentje om je schouders. Wat is er mooier dan kijken naar een film over onze Veluwe, precies daar waar het allemaal gebeurt? Tijdens de buitenvoorstellingen van Wild – Bonte families op de Veluwe, een initiatief van VisitVeluwe, geniet je vanaf het moment dat de avondschemering invalt van de meest spectaculaire beelden van de Veluwe.

Buitenvoorstellingen Wild
Foto: © Dutch FilmWorks

De adembenemend mooie beelden van de vos, het edelhert en het wilde zwijn komen natuurlijk extra binnen als je ze bekijkt op het Zandenbos bij Nunspeet. De vleermuis die op de parkweide in Park Berg & Bos uit het witte doek lijkt te vliegen blijkt gewoon echt. De vogelgeluiden op de achtergrond maken de beleving in Sluis in Dieren nog net iets bijzonderder. Kippenvel gegarandeerd!

Over de film

In Wild volgen we gedurende de vier jaargetijden de verhalen van drie hoofdrolspelers: de vos, het edelhert en het wilde zwijn. We zien de dieren jongen krijgen, die opgroeien naar volwassenheid. Kleinere rollen zijn voor de raaf, buizerd en ijsvogel. Bij de ijsvogel mogen we binnenkijken in het nest en met de buizerd scheer je mee over de verschillende landschappen van de Veluwe.

Allemaal spectaculaire beelden die je normaal niet ziet. En niet kúnt zien, omdat filmmaker Luc Enting speciale toestemming kreeg om te filmen in gebieden die normaal niet toegankelijk zijn. André van Duin heeft de film met flair en een dosis humor ingesproken.

Locaties en data

Vorig jaar waren de vertoningen van Wild in de openlucht een groot succes. Heb je toen je kans gemist, of wil je gewoon nog een keer genieten van deze bijzondere ontmoeting? Dit zijn de locaties en data waaruit je in de zomer 2019 kunt kiezen. Alle tijden en informatie over de kaartverkoop vind je op www.visitveluwe.nl/ontdek/wild/buitenvoorstellingen.

  • 8 augustus: Zandenbos in Nunspeet
  • 14 augustus: Vrieze’s Erfgoed in Heerde/Wapenveld
  • 22 augustus: Bosweide Park Berg & Bos in Apeldoorn
  • 30 augustus: Eerbeek centrum
  • 6 en 7 september: Sluis in Dieren

Veluwe kaart wild


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Wild Buitenvoorstellingen. Meer over Wild Buitenvoorstellingen ontdekken?

Wild Buitenvoorstellingen

adv.