Apeldoorn

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Frans leren? Mais bien sûr! Bij de Alliance Française kan iedereen terecht

Aangeboden door Alliance Française Apeldoorn 4 september 2020

Frans: de taal van de liefde, en één van de mooiste talen ter wereld. Wil jij nu eindelijk eens écht goed Frans leren spreken? Een keer iets anders bestellen dan omelette du fromage? Of kan je al een aardig woordje Frans maar wil je jouw taalvaardigheid naar een nieuw niveau tillen? Daarvoor hoef je Apeldoorn niet te verlaten. Bij de Alliance Française volg je allerlei taalcursussen, of je nu een beginner bent of gevorderde.

Maak kennis met de Franse taal en cultuur

De Alliance Française Apeldoorn is onderdeel van een wereldwijd netwerk van liefhebbers van Franse taal en cultuur. Je kunt er terecht voor  taalcursussen op verschillende niveaus. Beginners leren de basis maar ook (ver)gevorderden kunnen hier nog veel leren. Daarnaast zijn er speciale cursussen gericht op een specifiek onderdeel van de Franse cultuur. Denk hierbij aan de cursus “Atelier cuisine” welke je introduceert tot de wereldberoemde Franse keuken. Of de muzikale cursus “Chantez-vous français”, waarbij op een interactieve manier de Franse taal wordt beoefend. Ideaal om bekend te raken met de klanken van de Franse taal.

Frans leren in Apeldoorn bij Alliance Francaise franse kaas frans eten
Leer de Franse taal of maak kennis met de Franse keuken.

Bijspijkeren of verbeteren

Wat Alliance Française Apeldoorn zo bijzonder maakt is dat werkelijk iedereen met interesse in de Franse taal en cultuur hier op z’n plek is. Ook als je al wel een woordje Frans spreekt, maar het jaren hebt laten verstoffen, dan is er een cursus voor jou. Wie zijn Franse taalvaardigheid naar een nieuw niveau wil tillen zodat het lezen van literatuur of schrijven makkelijker wordt, kan hier ook terecht.

Niveau bepalen

Heb je eigenlijk geen idee hoe goed je Frans momenteel is? Op dinsdag 8 september en dinsdag 15 september ben je welkom voor een infoavond. Tijdens deze avond krijg je een gratis niveautest met een mondeling en schriftelijk onderdeel. De ervaren docenten helpen bepalen in welke groep je het beste past. Je bent welkom van 19.00 tot 21.00 uur aan de Holthuis 22b.

frans leren in apeldoorn alliance francaise literatuur lezen
Wil je Franse literatuur leren lezen en begrepen? Dat kan. Alliance Française Apeldoorn biedt twee literatuurcursussen aan, op elk gewenst niveau.

Frans leren in het nieuwe normaal

De docenten van de Alliance Française Apeldoorn houden zich strikt aan de RIVM richtlijnen. Bovendien bestaan klassen nooit uit meer dan tien personen. Vaak blijft het zelfs onder de acht deelnemers. Dat zorgt niet alleen voor intensieve begeleiding maar maakt het ook goed mogelijk om afstand te bewaren. Ben je huiverig om te investeren in een cursus op dit moment? Mochten er onverhoopt strengere maatregelen worden opgelegd door de overheid, dan geven de docenten van de Alliance Française Apeldoorn digitaal les!

Nieuwe locatie

De Alliance Française Apeldoorn geeft taalcursussen nu vanaf een nieuwe locatie in Holthuis 22b in Apeldoorn. Parkeren doe je vlakbij op het terrein van Rouwcentrum Rouwenhorst. Je bent dan nog geen 2 minuten van de cursuslocatie. De meeste taalcursussen zijn in de avonduren op deze locatie of bij docenten thuis. De open avonden zijn ook op de nieuwe locatie. Benieuwd naar het volledige lesrooster? Bekijk het hier.Deze bijdrage wordt je aangeboden door Alliance Française Apeldoorn. Meer over Alliance Française Apeldoorn ontdekken?

Alliance Française Apeldoorn

opleidingen

Holthuis 22b, Apeldoorn

Bekijk meer:opleidingen

adv.