Apeldoorn

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Bezoekers zijn lyrisch over deze Escape Tour (in de open lucht!)

Aangeboden door Escape Tours 4 juni 2019

Stél dat er een activiteit is waarmee je met een groep vrienden, familie of collega’s op zoek gaat naar de geheime uitgang van je eigen stad. Oftewel: lachen, gieren, brullen terwijl je opdrachten uitvoert en aanwijzingen opvolgt in de open lucht. Dat wil je toch? Het kan nu met Escape Tours.

Het is super simpel: boek de Escape Tour online, ontvang alle instructies via de mail en de strijd kan direct beginnen. In één, twee, of meer teams trek je door Apeldoorn centrum, wie het eerst de geheime uitgang vindt, is de winnaar. Dit zei een speler erover: ”Erg leuke activiteit! Je kijkt op een andere manier naar de stad, ziet dingen die je anders nauwelijks opvallen. Heel leuk om te doen!”

Tekst gaat door na foto >

Beeld ter illustratie: Escape Tours

Spelen wanneer je wil

Het handige van de Escape Tour is dat je niet gebonden bent aan vaste tijden, maar het spel kunt spelen wanneer je wil. Dat maakt het bijvoorbeeld ook heel leuk als werkuitje. Vergadering klaar? Hop, gelijk door het spel in! Het werkt heel makkelijk. Je betaalt het spel via iDeal waarna je de instructies ontvangt per mail. In een groep van 2 tot 5 personen ga je daarna binnen 2 uur proberen de uitgang van de stad te vinden. De zoektocht begint in het centrum van Apeldoorn. De kosten? € 49,95 per team.

Koning Willem III

Het verhaal draait om Koning Willem III. Wie? Gaan we je vertellen. Koning Willem III komt nog wel eens in de problemen en daarom laat hij een geheim gangenstelsel bouwen om uit Apeldoorn te kunnen ontsnappen. Als hij op latere leeftijd overlijdt blijkt hij het gangenstelsel zo goed verborgen te hebben dat zijn opvolgers het geheime gangenstelsel niet meer terug kunnen vinden! Aan jou de taak om de opvolgers van de koning te assisteren in hun zoektocht.

Tekst gaat door na foto >

Beeld ter illustratie: Escape Tours

Bijzonder uitje

Een Escape Tour is niet alleen speuren naar aanwijzingen en raadsels oplossen maar vooral op een leuke manier genieten van je eigen stad. Dat houdt in dat je, terwijl je met je team strijdt voor de overwinning, ook nog eens onwijs veel nieuwe dingen leert over Apeldoorn! En na al dat speuren verdienen jullie natuurlijk een lekker biertje op het terras. Het is ook goed te combineren met een diner op het Raadhuisplein, of het Leienplein bijvoorbeeld. Zie jij jezelf al zitten met je team?

Kortingscode

Wij zouden indebuurt niet zijn als we je niet iets extra’s zouden geven. Boek jouw Escape Tour online met de kortingscode ‘ETindebuurt’ en ontvang 20% korting (geldig t/m 25 juni 2019)! Reserveren doe je simpelweg door te klikken op de oranje button hieronder. Veel plezier 😉


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Escape Tours. Meer over Escape Tours ontdekken?

Escape Tours entertainment

Bekijk meer:entertainment

adv.