Apeldoorn

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 x leuke tips voor dit weekend in Apeldoorn

Door Natalie Polman 11 oktober 2019

Iets leuks doen in Apeldoorn dit weekend? Wij hebben vijf tips op een rijtje gezet! Fijn weekend!

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Borrelen op vrijdagmiddag bij Den Olifant

foto indebuurt

Jawel, de grote vrijdagmiddagborrel voor ondernemende Apeldoorners van Wijnbar & Tapperij Den Olifant, Frits op Vrijdag, is er weer vandaag. Een plekje inclusief borrelhappen heb je voor €10.

olifant

Frits van Wijnbar & Tapperij Den Olifant: ‘Dit is de plek waar ik zelf het liefste heen zou gaan’

'Den Olifant' was jarenlang een jongerenkroeg. Sinds tweeënhalf jaar waait er echter een andere wind...

Meedoen aan een muziekbingo bij De Kater

View this post on Instagram

Kwizzy’s Muziek Bingo viert haar 1-jarig jubileum in de Kater Apeldoorn Sinds de aller-eerste editie is het is altijd extra feest met jullie in Apeldoorn en…. we vieren aanstaande vrijdag ook nog eens stiekem 1JAAR Kwizzy's Muziek Bingo in de Kater!! 🔥🔥 Naast de super-prijzen van  Finnegan'S Pub & Restaurant en De Kater doet suiker-oompje Hedon Zwolle ook een extra duit in het zakje! Hoe en wat ga je a.s. vrijdag zien 😉 Groetjes. Team Kwizzy's Aanvang/inloop 20:00 uur. Start bingo 20:30 tot 23.30 uur Aanmelden kan via de socials van de Kater. ✄—————————————————————————————— Kwizzy’s Muziek Bingo #7 in De Kater- Apeldoorn! Een feest der herkenning van muziekfragmenten en vragen over Top 40 Nr 1 hits, classics en guilty pleasures uit de 60's, 70's, 80's, 90's en 00’s! En… je mag elkaar natuurlijk meehelpen als je er echt niet uitkomt. Natuurlijk ben jij met al je vrienden en vriendinnen van harte welkom om mee te doen! Een korte uitleg: In drie rondes stellen wij vragen en spelen muziekfragmenten af. De antwoorden staan op de speelkaarten. Het is een kwestie van de goede antwoorden af te strepen en wij regelen schrijfgerei. Net zoals bij bingo spelen we voor 1 rij, 2 rijen en daarna voor de volle kaart. Heb je de rijtjes vol? Dan is het natuurlijk zaak om keihard BINGO! te roepen en maak je kans op toffe prijzen! Is het moeilijk? Abso-luut niet! Gegarandeerd dat je alles mee kan zingen! Het wordt een feest der herkenning van muziekfragmenten en vragen over Top 40 Nr 1 hits, classics en guilty pleasures uit de 60's, 70's, 80's, 90's en 00’s! En… je mag elkaar natuurlijk meehelpen als je er echt niet uitkomt. P.s. een hint vragen aan onze presentatrice Lizzy Meerman mag ook! 😉 Nieuwsgierig geworden? Check het linkje voor een sfeerimpressie in cafe de Singel (Zwolle) : https://vimeo.com/kwizzysmuziekbingo Promo credits: Kim Klunder @de.kater @finnegans.irishpub @degraafvanvlaanderen @hedonzwolle @kim_klunder @lizzymeerman

A post shared by Kwizzy's Muziek Bingo (@kwizzys) on

Luid je weekend in met Kwizzy’s Muziekbingo bij De Kater. De inloop is vanaf 20.00 uur, aanmelden kan via de Instagram of Facebook van De Kater.

Vrijdag 11 oktober, 20.30 tot 23.30 uur, De Kater. Deelname gratis.

Smullen van bockbier en wild bij Het Stadscafé

Augustus Hopdonders
foto ter illustratie

Een herfstig feestje komende zaterdag 12 en zondag 13 oktober bij Het Stadscafé. Met zestien verschillende bockbieren, een wijnbar, wildgerechten en muziek en vuur om de boel verder te verwarmen. Lees hier meer.

Zaterdag 12 en zondag 13 oktober van 13.00 tot 20.00 uur, Het Stadscafé, toegang gratis.

Augustus Hopdonders

Dit weekend gaan we genieten van bockbier, wijn, wild en elkaar bij Het Stadscafé

Stel je voor: knapperende vuurtjes, fijne (live-)muziek, de geur van wildgerechten en een smakelijk ...

Proeven van Vrijwilligerswerk bij de Zwitsal

De Kap samenwerking
Mirjam, Helma en Irmi in overleg. Foto: indebuurt.nl

Wil je vrijwilligerswerk doen, maar weet je niet precies wat of hoe, kom dan naar de Proeverij voor Vrijwilligerswerk op de Zwitsal. Hier lees je vast wat meer.

Proeverij voor Vrijwilligerswerk, zaterdag 12 oktober, 11.00 tot 15.00 uur, Zwitsalterrein (hal 10, 11 en 14). Toegang gratis. www.proeverijapeldoorn.nl

De Kap samenwerking

Vrijwilligers in de dop kunnen proeven van vrijwilligerswerk in Apeldoorn

Veel mensen willen vrijwilligerswerk doen, maar weten niet precies wat of hoe. Ondertussen zijn veel...

Muziek luisteren (en expo bekijken) bij Mansion24

Club of 27 expositie
Club of 27 expositie in Mansion24. eigen foto

Muziekfan? Bij Mansion24 speelt zaterdag de jonge rockband 45ACIDBABIES uit Utrecht, die net hun debuutalbum uit heeft.

Ook kun je voor, tijdens of na het optreden genieten van de expositie Club of 27, met portretfotografie van zangers en zangeressen die niet ouder zijn geworden dan 27 waaronder Jimi Hendrix, Janis Joplin, Kurt Cobain, Amy Winehouse, Jim Morisson & Brian Jones. In totaal bestaat de expositie uit ruim veertig gelimiteerde werken van diverse fotografen, waaronder de Amerikaanse fotograaf Elliott Landy. Het werk is ook te koop bij Mansion24.

Optreden 45ACIDBABIES, zaterdag 12 oktober, 17.00 uur, toegang gratis. De expositie loopt nog tot en met eind oktober.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.