Apeldoorn

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Woon- en modewinkel La Joy in Twello is als een tweede huiskamer

Aangeboden door La Joy 21 oktober 2019

“Wij zoeken schatten.” Jenny en Noëlle de Jong van La Joy Fashion en Living in Twello zijn er duidelijk over: bij hen vind je geen dingen die je overal kunt krijgen. Verscholen achter de subtiele voordeur aan de Dorpsstraat gaat een wereld vol verrassingen schuil. Verrassingen die moeder en dochter graag met hun klanten delen.

Noëlle was in Apeldoorn al een paar jaar lekker bezig met kledingverkoop vanuit huis. Haar moeder runde een zorgboerderij, maar zocht een plek om zich uit te kunnen leven op interieurstyling. Na een periode waarin de wereld even helemaal op z’n kop stond, besloten Noëlle en Jenny in de zomer van 2017 maar gewoon de sprong te wagen: een eigen winkel in Twello voor fashion en wonen in een bijzondere stijl.

“We laten zien dat je met een gekke lampenkap al een totaal andere stijl in je interieur kunt realiseren”

Maximalistische stijl

Maximalistisch, noemt Jenny het en daar kan Noëlle zich eigenlijk ook wel in vinden. “Ik zie altijd een kasteel of landhuis voor me als ik aan het inkopen of stylen ben”, zegt Jenny. “En ik zoek altijd aparte, bijzondere items voor je garderobe”, vult Noëlle aan. Wie er even rustig de tijd voor neemt, ontdekt in de winkel inderdaad indrukwekkende lampen, unieke meubelen, een bijzondere collectie kleding voor dames en baby’s en allerhande accessoires van bijvoorbeeld My Jewellery. Het duo kletst er intussen vrolijk op los over trends, lef tonen en inspireren.

La Joy Twello
Foto: La Joy

Gewoon proberen

“Dat is wat wij willen, mensen inspireren. We laten zien dat je met een gekke lampenkap al een totaal andere stijl in je interieur kunt realiseren. En een zwart, basic shirtje kun je natuurlijk op je spijkerbroek dragen, maar het combineert ook geweldig met een broek met toffe print. Wij zeggen altijd: ‘probeer het maar gewoon!’. Wij denken mee en laten dingen zien die je zelf misschien niet zo gauw zou kiezen, maar het gaat er uiteindelijk natuurlijk om dat jíj blij naar huis gaat.”

Unieke items

La Joy voelt voor de dames als een tweede thuis. “De winkel is echt een beetje onze huiskamer”, zegt Noëlle. Wel een flink grote huiskamer dan, maar die ruimte vult zich als vanzelf. “Onze collectie wisselt heel snel. Vaak hebben we maar één of twee items van iets dus dingen zijn gauw weg, want we verkopen ook via onze webshop en Facebook en Instagram. Daarom zijn we constant op zoek naar nieuwe schatten en die brengen we maar wat graag naar de winkel.”

Foto's: Lizanne Wesselink | indebuurt.nl

Pareltjes voor een glimlach

Ook gaan Jenny en Noëlle graag op zoek naar pareltjes die klanten zelf niet kunnen vinden. “En we kunnen meubelen en lampen op maat laten maken. Dan vragen we je het hemd van het lijf, over je favoriete kleuren, stoffen die je fijn vindt, de stijl waarvan je houdt, net zolang tot we een goed ontwerp kunnen maken. Dat is dus onze persoonlijke aanpak, niets is hier te gek. Jij zegt het, wij regelen het. Uiteindelijk geldt voor ons maar één ding: wij werken voor de tevreden glimlach van onze klanten.”


Deze bijdrage wordt je aangeboden door La Joy. Meer over La Joy ontdekken?

La Joy winkelen

Vandaag gesloten

Dorpsstraat 26b, Twello

Bekijk meer:winkelen

adv.