Apeldoorn

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Zorgpersoneel ouderenzorg gezocht én aangeboden in Apeldoorn

Aangeboden door Prevas Werving & Selectie 8 april 2020

Met een splinternieuw team en vertrouwd enthousiasme gaat Prevas Werving & Selectie zich richten op het vinden en aanbieden van zorgpersoneel in Apeldoorn. Ontdek wat Prevas voor jou kan betekenen en maak vast kennis met het team.

Ouderenzorg

Prevas Werving & Selectie aan de Prins Willem-Alexanderlaan 705 heeft besloten om zich in Apeldoorn ook te gaan richten op de zorg.

Een flinke uitdaging, wetende dat er in alle takken van de zorg flink wordt bezuinigd. “Maar hier kunnen we juist op inspelen,” zegt manager operation Dick Wijchers. “Bijvoorbeeld door medewerkers te leveren op de zogenaamde piekmomenten in verzorgingstehuizen.”

Even voorstellen

Waar Dick zich met Prevas de afgelopen jaren met name richtte op schoonmaak-, bouw-, en transportpersoneel, slaat hij nu een nieuwe weg in naar de zorgbranche.

“In de loop der tijd heb ik een ruime ervaring opgebouwd in het matchen van kandidaten en opdrachtgevers. Ik kijk er naar uit om binnenkort ons zorgplan te lanceren. Door onze orderportefeuille verder uit te breiden kunnen we nog meer kandidaten matchen. Het geeft me altijd voldoening als we daar weer in geslaagd zijn.”

Prevas
Didi Salawan Bessie. Foto: Prevas Werving & Selectie

Nieuw team

Prevas
Christina Konings. Foto: Prevas Werving & Selectie

Kom je bij Prevas op gesprek dan krijg je altijd met Didi Salawan Bessie te maken. “Ik heb zelf tien jaar in de zorg gewerkt, ook als coördinerend begeleider. Bij Prevas houd ik me onder meer bezig met de administratie en verwerk ik de uren van medewerkers.  Maar het stukje contact met mensen, dat komt kijken bij het plaatsen van kandidaten, vind ik ook erg prettig.”

Ook Christina Konings is nieuw bij Prevas. Sinds een paar maanden versterkt ze als communicatiemedewerker het Prevas-team en zorgt ze dat alles op rolletjes loopt.

Ook tijdens de coronaperiode

Prevas
Bert gaat zich bezig houden met het nieuwe zorgplan. Foto: Prevas Werving & Selectie

En last, maar verre van least, is collega Bert van den Berg. “Ik heb 35 jaar in de zorgsector gewerkt, waarvan 20 jaar in managementfuncties. Sinds kort ben ik me aan het oriënteren of de portefeuille voor dienstverlening aan de zorgsector een bijdrage aan Prevas zou kunnen betekenen. Een prachtige uitdaging.”

Juist op dit moment is er door het coronavirus een enorme behoefte aan ouderenzorg. Met name voor alleenstaande ouderen die zich niet meer zelfstandig kunnen redden. Bert: “Wij kunnen studenten inzetten die ondersteuning kunnen bieden bij huishoudelijke taken. Denk bijvoorbeeld aan het schoonmaken van de privéruimtes van de cliënt en de algemene ruimtes. Maar we zijn ook op zoek naar mensen met minimaal de opleiding Helpende Zorg & Welzijn niveau 2, die verzorgende taken kunnen uitvoeren.”

Aan de slag?

Kun jij je in het bovenstaande vinden en wil je je steentje bijdragen? Bel naar 055 5671340 of mail naar  [email protected] voor meer informatie. Dit geldt ook voor zorginstellingen die op zoek zijn naar extra handen. Het Prevas-team kan vrij snel personeel aanbieden. Dit op basis van een uurtarief.

Kijk voor alle vacatures bij Prevas Werving & Selectie op www.prevas.nl/vacatures en lees hier meer over de vacature voor helpende Zorg & Welzijn:

Prevas

Helpende Zorg & Welzijn

Voor diverse werkplekken in de ouderenzorg in de regio Apeldoorn zoekt Prevas Werving & Selectie Hel...

Nieuw: mediation en budgetcoaching

Sinds 1 april 2020 heeft Prevas zijn aanbod uitgebreid met twee nieuwe diensten: mediation en budgetcoaching.

Heb je behoefte aan conflictbemiddeling binnen jouw bedrijf om tot een oplossing te komen waarin beide partijen zich kunnen vinden? Dan ben je bij Prevas aan het juiste adres. Zonder vooroordeel gaat een mediation coach het gesprek met jullie aan.

Komt er in jouw zaak minder geld binnen dan er uit gaat en overzie je het allemaal niet meer? Dan is begeleiding door een budgetcoach misschien iets voor je. Maak vrijblijvend een afspraak voor een gratis intakegesprek bij Prevas door te mailen naar [email protected] of te bellen naar 055 576 1340.Deze bijdrage wordt je aangeboden door Prevas Werving & Selectie. Meer over Prevas Werving & Selectie ontdekken?

Prevas Werving & Selectie

dienstverlening

Gesloten09:00 - 17:00

Prins Willem-Alexanderlaan 705, Apeldoorn

Bekijk meer:dienstverlening

adv.