Apeldoorn

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Wow, bij Atlant kun je nu binnen een dag met een contract op zak naar huis

Aangeboden door Atlant 21 oktober 2019

Ben jij een zorgprofessional met ambitie? Dan hebben we goed nieuws voor je: bij zorgorganisatie Atlant kun je nu binnen een dag een contract op zak hebben!

Contract in 1 dag

Wat je daarvoor moet doen? Pak eerst je agenda en omcirkel maandag 28 oktober. Op die dag houdt Atlant de sollicitatiedag ‘Contract in 1 dag’ voor verzorgenden IG en verpleegkundigen. Tijdens deze dag kom je van alles te weten over de visie van Atlant, loop je mee op een locatie naar keuze, ontmoet je je eventuele nieuwe leidinggevende én collega’s en hoor je alles over de arbeidsvoorwaarden. De enige voorwaarde? Je moet in het bezit zijn van een erkend diploma verzorgende IG of verpleegkundige. Klikt het vervolgens van beide kanten, dan ga je aan het einde van de dag met een contract op zak naar huis. Hoe fijn is dat!

Atlant contract in 1 dag
Foto: Bas Adriaans Fotografie

Goed beeld krijgen

Claudia Verheggen, recruiter bij Atlant, vertelt ons wat je nog meer kan verwachten op 28 oktober: “Bij Atlant kun je zelf bepalen met wie en waar je wilt werken. Denk aan mensen met dementie, somatische en/of psychiatrische klachten, het syndroom van Korsakov of de ziekte van Huntington. Om een goed beeld te krijgen van de locatie én de mensen die er wonen en werken loop je in de ochtend mee met een zorgmedewerker. Daar ontmoet je direct de manager van de locatie en eventuele nieuwe collega’s. Van beide kanten wordt gekeken of er een klik is.”

Alles over de werkgever

In de middag maak je kennis met Atlant als werkgever. “De visie van Atlant is “Wij geven ruimte”. Heel erg mooi, maar wat betekent dat precies voor jou als medewerker en voor de mensen die wij ondersteunen? Dat lichten we toe, onder meer door middel van storytelling. Ook gaan we in op de arbeidsvoorwaarden; wat biedt Atlant jou als werkgever?”, vertelt Claudia.

Na de pauze kun je een verdiepingsgesprek voeren met een van de managers. Is er een wederzijdse klik? Dan kunnen jullie al afspraken maken over indiensttreding. “De mens achter het CV is belangrijker dan het CV zelf. Daarom kunnen we in gesprek beter kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen”, licht Claudia toe. Voor lunch, koffie/thee en wat lekkers wordt gezorgd!

Alvast een idee krijgen hoe het is om te werken bij Atlant? Thessa werkt op locatie Het Immendaal en vertelt in onderstaande video hoe ze dat ervaart:

Praktische informatie

Om het voor jou overzichtelijk te maken, zetten we nog even het programma van maandag 28 oktober voor je op een rij:

  • 8.30 uur Welkom met koffie/thee op jouw voorkeurslocatie en meelopen met toekomstige collega
  • 12.00 uur Visie van Atlant, door Agnes Bezembinder, regisseur communicatie
  • 12.30 uur Lunch met Atlantcollega’s
  • 14.00 uur ‘Hoe is het om bij Atlant te werken?’, verhaal uit de praktijk, door een zorgmedewerker
  • 14.30 uur Alles over de arbeidsvoorwaarden van Atlant, door Marieke de Jong, Manager P&O
  • 15.00 uur Korte break
  • 15.15 uur Verdiepingsgesprekken 1 op 1
  • 16.30 uur Bij wederzijdse klik: ondertekenen voorovereenkomst

De locatie in de ochtend is naar keuze, naar aanmelding stellen we dit samen vast. De locatie vanaf 12.00 uur is Markenhof, Kuiltjesweg 1, Beekbergen.

Hier kun je je aanmelden voor deze dag. Benieuwd naar alle vacatures van Atlant die op dit moment openstaan? Check de vacaturepagina.

Lees ook:

Atlant

Werken bij Atlant: verhalen uit de praktijk

Maria Vermeer, Carina de Vries, Arianne Meijer en Riet Gerritsen werken bij Atlant met mensen met he...
Werken bij Atlant

Werken bij Atlant: ‘Het stoffige beeld van werken in een verpleeghuis klopt niet’

Heb je een verzorgende of verpleegkundige achtergrond? Dan is solliciteren bij Atlant een goed idee....

Meer over Atlant ontdekken?

Atlant zorg

Kuiltjesweg 1, Beekbergen

Bekijk meer:zorg

adv.