Werken op de mooiste plek van Apeldoorn: ‘De beste combi tussen hard werken en gezelligheid’
Aangeboden door Paleis Het Loo
Ben jij op zoek naar een leuke (bij)baan op één van de allermooiste locaties van Apeldoorn? Dan hebben we goed nieuws! Bij Paleis Het Loo zoeken ze namelijk nieuwe collega’s in de horeca. Je komt dan te werken in een prachtige omgeving met vrolijke bezoekers, en ook nog eens in een súperleuk team.
Museum Paleis Het Loo is een plek met een bijzondere geschiedenis. Je kunt er genieten van kunst en eindeloos ronddwalen in de prachtige zalen en de schitterende tuinen. En, niet te vergeten: genieten van een heerlijk hapje en drankje in één van de horecagelegenheden. En daar kunnen ze jouw hulp goed gebruiken!
Gemoedelijke sfeer en afwisselend werk
Joanne werkt in de horeca bij Paleis Het Loo en vertelt waarom ze het zo naar haar zin heeft: “Eén van de dingen die het werk zo leuk maakt, is het team. Het is een mix van jong en oud en iedereen kan goed met elkaar opschieten. We zitten aan het eind van de dag vaak nog even met z’n allen na, dat is heel gezellig en iedereen is lief voor elkaar. Eigenlijk als een soort familie, want je leert elkaar heel goed kennen. Het is de beste combinatie tussen lekker hard werken en gezelligheid”, voegt ze lachend toe.
Er zijn verschillende horecagelegenheden in Paleis Het Loo. “We hebben de Prins Hendrikgarage, de Balzaal, een kiosk in de tuin voor to go-lekkernijen en de groepontvangstruimte, waar kleinere groepen samen kunnen komen en waar wij dan koffie, gebak of lunch doen”, vertelt Joanne. Naast deze horecapunten worden er ook toffe evenementen georganiseerd, zoals nieuwjaarsborrels of bedrijfsdiners. “Er wordt nu gewerkt aan een koffiecorner ónder het paleis, die in april opengaat. Je bent dus op verschillende plekken bezig, en dat maakt het werk afwisselend en leuk. Daarnaast is de locatie heel bijzonder. Je kijkt uit op het mooie stallenplein of werkt onder antieke kroonluchters in de Balzaal. Er is over elke plek in het paleis een mooi verhaal te vertellen!”
Lees verder onder de foto >

Ben jij een vrolijke horecatopper?
Zie jij jezelf al helemaal werken op deze fijne werkplek? Dan hebben we leuk nieuws: Paleis Het Loo zoekt namelijk collega’s in de bediening én in de keuken, zowel op oproepbasis als voor een vast aantal uren. Zo kun jij zelf bepalen wat het best bij je past, hoeveel je wil werken én wanneer je wil werken.
Als Allround medewerker bediening is het belangrijk dat je alle bordjes in de lucht houdt. Je zorgt ervoor dat de gasten worden voorzien van een hapje en een drankje. Dit doe je bijvoorbeeld op het terras, maar ook achter de bar of in het paviljoen. Het is een afwisselende baan in een unieke omgeving.
Lees verder onder de foto >

Vind jij het leuk om een heerlijke lunch of diner te bereiden of zakelijke gasten te voorzien van borrelhapjes? Bij Paleis Het Loo zijn ze ook op zoek naar een Zelfstandig werkend kok. Je treft de voorbereiding voor zowel de lunch als het diner en wordt blij van fijne samenwerking met als resultaat een kwaliteitsproduct. Het is fijn als je ervaring hebt met het koken en de koksopleiding volgt of hebt afgerond.
Zoek je liever een baan met wat meer flexibele uren? Dan kun je hier ook terecht als één van de Oproepkrachten horeca! Je kunt aan de slag in de bediening, de keuken of de afwas en zorgt er samen met je collega’s voor dat alles op rolletjes loopt. Paleis Het Loo is vanaf april elke dag geopend, dus er zijn genoeg mogelijkheden om je werk te combineren met bijvoorbeeld een studie.
Solliciteren kan makkelijk en snel via de link van de functie die jou het meest aanspreekt. Wil je meer weten of wil je gewoon eens overleggen? Dan kun ook eerst even bellen of appen met Nico Hut, manager Food & Beverage via 06-30359761 of Miranda Overkamp, HR manager via 06- 20738125.