Apeldoorn

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Werken bij ITS Foil: ‘Met dezelfde groep jongeren allemaal op één dag werken!’

Aangeboden door ITS 5 maart 2020

Gezocht: doorzetters die van uitdagend productie- en schoonmaakwerk houden in een van de gaafste fabrieken van Apeldoorn! Want de aluminiumfolie, vershoudfolie, het bakpapier, de braadzakken en de koffiefilters die in je keukenla liggen? Daar heb jij straks gewoon aan meegewerkt! 

Aluminiumfolie en koffiefilters

Wat in 1979 als klein bedrijf ontstond in de garage van de familie Hogeveen aan de Elsweg, groeide uit tot een van de belangrijkste producenten van huishoudelijke verpakkingen in Europa. En hoewel bijna iedereen thuis de aluminiumfolie, het bakpapier, de koffiefilters en de andere verpakkingen van ITS in de la heeft liggen, beseffen maar weinig mensen dat deze producten gewoon uit Apeldoorn komen!

Onder de leiding van Hans, Michiel en Natasja Hogeveen zorgt het voltallige team van ruim 120 medewerkers ervoor dat alles op rolletjes loopt bij ITS. Maar ITS blijft groeien en is daarom op zoek naar enthousiaste zaterdagkrachten!

ITS
Foto: ITS

Zaterdagdienst

Lijkt het je gaaf om een rol te spelen in de productie voor tal van Europese supermarktketens en groothandels? Elke zaterdag zorgt een jong team medewerkers ervoor dat het machinepark van ITS weer klaar is voor de productie van huishoudelijke verpakkingen.

Samen houden deze medewerkers, met name scholieren tussen de 15 en 26 jaar oud, de boel op orde. Naast schoonmaakwerkzaamheden rijden ze op de heftruck, bereiden ze werkzaamheden voor en onderhouden ze het machinepark van de hypermoderne en innovatieve fabriek in Apeldoorn.

Dit ga je doen

Heb jij de zaterdagen nu vrij en zoek je een toffe bijbaan voor 4-8 uur? Ben je minimaal 16 jaar oud en niet bang om hard te werken? Maar hou je ook van gezelligheid en werk je het liefst in een hecht team? Dan kunnen je zaterdagen er voortaan zo uitzien:

  • Je onderhoudt het machinepark, zodat het na zaterdag weer klaar is voor productie.
  • Je voert verschillende lichte productiewerkzaamheden uit.
  • Je voert schoonmaakwerkzaamheden uit.
  • Je werkt in het allermooiste, hypermoderne machinepark van Apeldoorn.

En dit krijg je ervoor terug

“Het leuke aan de zaterdag,” laat een van je nieuwe collega’s vast weten, “is dat je met dezelfde groep jongeren allemaal op één dag werkt en dat is de zaterdag. We zijn ook allemaal van dezelfde leeftijdscategorie en wonen allemaal in of rond Apeldoorn.”

En dan hebben we het nog niet gehad over de maandelijkse gezamenlijke zaterdaglunch. “Dat betekent patat, snacks en drinken totdat je vol zit. Er is hiervoor een uur pauze gerekend. In dit uur zijn er verschillende voorzieningen waar je gebruik van kan maken, zoals tafelvoetbal, poolen, darten en een PS4 met een professionele Redbull Racing Chair, uitgerust met een Ferrari formule 1-stuur. Buiten dit organiseert ITS ook eens in de drie maanden een activiteit. Een zaterdag-BBQ bijvoorbeeld, met muziek en een bar!”

Salaris en groeimogelijkheden

Niet onbelangrijk, je wilt natuurlijk weten wat je naast een gave baan en een leuk team nog meer krijgt. Ben je 16 jaar, dan verdien je bij ITS €4,58 per uur, inclusief vakantiegeld. Voor een 21-jarige is dit €11,25 inclusief vakantiegeld. Je krijgt op jaarbasis vijf vakantiedagen.

Je werkt in principe 4 tot 8 uur per week op zaterdag, maar wil je doordeweeks extra werken, dan zijn daar mogelijkheden voor. Iedereen krijgt een persoonlijke coach om zichzelf te ontwikkelen. Tijdens je tijd bij ITS houd je deze coach als steuntje in de rug. Daarnaast biedt ITS groeistappen die je kan maken als je langer werkt en meer verantwoordelijkheden krijgt. Voor wie het leuk vindt en aankan is er bijvoorbeeld de extra uitdaging om hoofdverantwoordelijke te worden.

Solliciteren?

Wil je meer informatie over de functie of heb je een vraag? Neem doordeweeks contact op met Marieke Rijkse (HR-adviseur) via 055-5416426 of op zaterdag met Selami Karakaya (leidinggevende zaterdagteam) via 055-5433778.

Direct solliciteren? Leuk! Stuur je korte motivatie naar [email protected], dan neemt ITS snel contact met je op.Deze bijdrage wordt je aangeboden door ITS. Meer over ITS ontdekken?

ITS

dienstverlening

Nagelpoelweg 56, Apeldoorn

Bekijk meer:dienstverlening

adv.