Apeldoorn

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Opticien gezocht! Van Wamelen Optiek kan wel een paar extra ogen gebruiken

Aangeboden door Van Wamelen Optiek 8 september 2020

Van Wamelen Optiek op winkelcentrum ’t Fort in Apeldoorn komt ogen en oren tekort! Daarom zijn Eugène, Mascha, Danny, Eline en Tom op zoek naar een opticien die het team aanvult met kennis, gedrevenheid en humor. Wel de juiste opleiding, maar geen ervaring? Dan ben je ook van harte welkom!

Opticien gezocht

Van Wamelen Optiek is op zoek naar een opticien die met passie het beroep uitoefent. Enthousiasme en gedrevenheid sieren je. “Naast jouw aantoonbare opleidingen,” zegt Eugène Van Wamelen, “ben je ook in het bezit van de certificaten humor, gedrevenheid en teamspeler. Dat is heel belangrijk in ons team.”

Team Van Wamelen

Je nieuwe collega’s zijn Mascha, Eugène, Danny, Eline en Tom. Met allemaal een eigen specialisatie kunnen ze samen met jou alles bieden op het gebied van brillen, contactlenzen, oogmetingen en -oplossingen. Zo is Eugène opticien met ruim 30 jaar ervaring, inkoper en mede-eigenaar van Van Wamelen Optiek. Hij richtte de optiekzaak samen met Mascha op. Mascha is opticien, contactlensspecialist en functioneel oog-zorg specialist is. Danny is opticien, Eline is style-adviseuse en Tom is optometrist.

Van Wamelen Optiek
Foto: indebuurt.nl

Van Wamelen staat bekend om de persoonlijke benadering en de bijzondere brillencollectie met merken als Bloomdale, Dutz Eyewear, Etnia Barcelona, Johann van Goisern, Morel en Woody’s. “Wij maken tijd voor kwaliteit en blinken uit in ‘ouderwetse’ aandacht voor onze bezoekers.” Sinds februari 2020 vind je Van Wamelen Optiek op de nieuwe locatie op winkelcentrum ’t Fort. Neem hier een digitaal kijkje in de winkel!

Dit krijg je ervoor terug

Bij Van Wamelen Optiek kom je terecht in een klein, hecht team, waarin iedereen perfect op elkaar is ingespeeld. Eugène: “Verder hebben we uiteraard een passend salaris voor je klaarstaan. En ben je nog in opleiding? Dan maken we daarvoor ruimte in onze agenda.”

Solliciteren

Denk je de nieuwe opticien in het Van Wamelen-team te zijn? Stuur je motivatie, CV en recente foto dan naar [email protected]. “Vertel ons vooral ook je charmes, motivaties én hoe jij je koffie drinkt,” laat Eugène weten. “En heb je nog vragen of wil je alvast kennismaken? Bel ons gerust of waai even binnen.”Deze bijdrage wordt je aangeboden door Van Wamelen Optiek. Meer over Van Wamelen Optiek ontdekken?

Van Wamelen Optiek

opticiens

Vandaag gesloten

Linie 385, Apeldoorn

Bekijk meer:opticiens

adv.