Nieuw in Apeldoorn: Prevas Werving & Selectie

Aangeboden door Prevas Werving & Selectie 16 maart 2019

Wist je dat 40% van alle werkzoekenden een baan vindt via een uitzendbureau? Goed nieuws dus dat Prevas Werving & Selectie zijn deuren heeft geopend aan de Prins-Willem Alexanderlaan in Apeldoorn. Wij gingen langs om kennis te maken met het team. 

Werving en selectie

Sinds kort kun je bij Prevas terecht voor de volgende stap in je carrière. Leidinggevende Dick Wijchers, senior intercedent Miranda Scheepers, assistent intercedent Rilana Reinders en stagiair Jesper Scholten hebben zich in het Prinsgebouw aan de Prins Willem Alexanderlaan 705 geïnstalleerd om heel veel Apeldoorners aan een toffe nieuwe baan te helpen.

“We kijken niet naar je geboortedatum”

Prevas ontstond toen Dick en Miranda samen het idee opvatten om hun individuele kennis en ervaring op het gebied van werving en selectie te bundelen. “We konden jaren ervaring delen. Qua kennis en netwerk vullen we elkaar perfect aan. De sectoren waarin we werken variëren van horeca, transport en schoonmaak, tot commercie en installatietechniek. We hebben functies op HBO- en MBO-niveau, maar ook voor schoolverlaters hebben we banen. Daarom kunnen we een heel brede groep werkzoekenden helpen.”

Prevas Werving en Selectie

Persoonlijk contact

Met vijftien jaar ervaring in de werving- en selectiebranche starten Miranda en Dick het bedrijf met een inmiddels uitgebreid netwerk en een scherp oog voor kansen voor zowel opdrachtgevers als werkzoekenden. “Waar we ons in onderscheiden is het persoonlijk contact dat we hebben met beiden. We monitoren het proces, ook nadat iemand is geplaatst. We houden contact om te checken dat iemand op zijn plek is.”

“Door de samenwerking met een payroll backoffice-kantoor dat NEN-gecertificeerd is, zorgen we altijd dat mensen op tijd betaald worden,” vult Miranda aan. “We zijn altijd bereikbaar, ook buiten kantoortijden. We werken transparant en zijn direct en eerlijk naar onze kandidaten. Ik denk dat je wel kunt stellen dat we geen praatjesmakers zijn. Ik weet dat we zelf ook elke dag kunnen leren, dus we nemen niets voor lief.”

Prevas Werving en SelectieEen goede match

Waar Dick zich vooral richt op het uitbouwen van de relatie met opdrachtgevers, richt Miranda zich voornamelijk op het zoeken van kandidaten. “Het gaat mij erom,” zegt Miranda, “dat iemand enthousiast is en de juiste instelling heeft. Door onze ervaring zijn we vervolgens in staat om snel een goede match te maken.”

En bij Prevas betekent dat zeker niet dat je jong en onervaren moet zijn. Miranda: “Mensen moeten langer door tot hun pensioen, dus ook mensen van 60 willen aan de gang blijven. Morgen komt er bijvoorbeeld iemand van 67 jaar langs, die binnenkort kranten gaat verkopen. We kijken niet naar je geboortedatum, ons sterke punt is dat we niemand uitsluiten en altijd tijd maken om het gesprek aan te gaan.”

Op zoek naar een leuke baan?

Wil jij ook in gesprek met Miranda, Dick en Rilana over een nieuwe functie? Kijk dan op www.prevas.nl of klik op de oranje knop hieronder om direct naar de vacatures te gaan. Ook voor tips bij het solliciteren kun je trouwens bij Prevas terecht!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Prevas Werving & Selectie. Meer over Prevas Werving & Selectie ontdekken?

Prevas Werving & Selectie dienstverlening

Vandaag gesloten

Prins Willem-Alexanderlaan 705, Apeldoorn

Bekijk meer:dienstverlening

adv.