Apeldoorn

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Eigen zaak? Kwalitaria & Délifrance Anklaar zoekt een enthousiaste franchisenemer!

Aangeboden door Kwalitaria Délifrance Anklaar 12 februari 2020

Het concept Kwalitaria Délifrance combineert het beste van twee werelden: burgers, friet en snacks, én verse croissants, broodjes en gebak. Kwalitaria & Délifrance gaat zich vestigen op het splinternieuwe winkelcentrum Anklaar en is op zoek naar een ondernemer die met enthousiasme zijn of haar eigen zaak wil gaan runnen.

Kwalitaria én Délifrance

Op een mooie hoeklocatie op het plein, tussen Albert Heijn en Action, krijgt de nieuwe Kwalitaria Délifrance Anklaar steeds meer vorm. Het restaurant gaat straks de mogelijkheid bieden om koffie te drinken, te lunchen en te dineren. En hebben mensen geen tijd om in jouw zaak aan te schuiven? Dan kunnen ze hun maaltijd ook gewoon afhalen of laten bezorgen.

Het concept combineert de specialiteiten van Kwalitaria met de lekkernijen van Délifrance. Van een bull-burger met friet en een milkshake, tot een vers belegde Délifrance-baguette met echt goede koffie en taart. Wat Kwalitaria daarin bijzonder maakt is de aandacht die wordt besteed aan kwaliteit en duurzaamheid. Wat dacht je bijvoorbeeld van burgers gemaakt van MRIJ-rundvlees, plofkipvrije kipproducten en desembroodjes gemaakt van graan van Hollandse bodem, zónder smaakverbeteraars en toegevoegde e-nummers?

Franchisenemer gezocht

Om de nieuwe vestiging op winkelcentrum Anklaar in Apeldoorn te runnen is Kwalitaria Délifrance op zoek naar een geschikte franchisenemer. Een unieke kans om jouw eigen zaak te starten dus!

Lekker eten maken betekent aanpakken, de mouwen opstropen en ondernemen. Gasten moeten zich welkom voelen, alsof ze bij vrienden een hapje komen eten. En daar doen jij en je team natuurlijk extra je best voor. Het is daarom belangrijk dat je voldoet aan de volgende eisen:

  • Ervaring in de horeca/fastservice
  • Een gast- en servicegerichte houding
  • Leidinggevende capaciteiten
  • Eigen vermogen > €50.000,-
Kwalitaria - Vianen
Foto: Kwalitaria & Délifrance

De voordelen

Wat je als franchisenemer daarvoor terugkrijgt is allereerst een bewezen concept van een sterk merk dat elk jaar omzetgroei realiseert. Je krijgt er een netwerk van meer dan 130 collega-ondernemers bij. Goede persoonlijke begeleiding helpt je bij onder meer de opstart, marketing, inkoop, systemen en processen, maar ook als je later tegen dingen aanloopt.

Met hulp bij de lokale en landelijke marketing heb je een sterke basis voor jouw zaak. Elke ondernemer bij Kwalitaria krijgt een eigen online bestelplatform en meerdere handige online tools om zijn of haar zaak te leiden.

Geïnteresseerd?

Een eigen zaak. Klinkt dat als muziek in je oren? Heb jij een passie voor horeca en foodservice, een hands-on mentaliteit, ben je altijd gastvrij en beschik je over voldoende eigen vermogen? Dan ben jij de ondernemer die Kwalitaria zoekt!

Een eigen vestiging openen is leuk, maar ook spannend. Hoe blijf je je concurrenten voor? Hoe groei je verder? Past dit bij jouw manier van ondernemen? Vraag gerust aanvullende informatie aan of ga in gesprek met Kwalitaria. Kijk voor meer informatie op kwalitaria.nl/franchise, mail naar [email protected] of bel 088 044 6000.Deze bijdrage wordt je aangeboden door Kwalitaria Délifrance Anklaar. Meer over Kwalitaria Délifrance Anklaar ontdekken?

Kwalitaria Délifrance Anklaar


Winkelcentrum Anklaar

adv.