Kom werkend alvast in de kerststemming bij Postbedrijf Sandd in Apeldoorn

Aangeboden door Timing (voor Sandd) 3 november 2017

Terwijl Whams ‘Last Christmas’ door de sorteerhal galmt, sorteer jij op de maat van de muziek de binnengekomen post op de Sandd-code. Of je zorgt ervoor dat de kerstkaarten voorzien worden van een Sandd-code. Zo heb je in rap tempo de komende twee maanden al je kerstinkopen bij elkaar verdiend.

Door de kerstkaartentijd is het erg druk bij Postbedrijf Sandd in Apeldoorn en draaien we op volle toeren. Daarom zijn wij op zoek naar sorteerders en data entry-medewerkers.

Wil jij graag werken in een divers team en houd je van een ontspannen en gemoedelijke werksfeer, dan ben je bij Sandd aan het juiste adres. Op de sorteer- en codeerafdeling zijn verschillende leidinggevenden aanwezig, die naast Nederlands ook Engels, Turks en Pools spreken. Spreek je geen Nederlands? Dan ben je dus ook van harte welkom om bij Sandd te komen werken.

Goed om te weten; uit een recent afgenomen medewerkerstevredenheidsonderzoek blijkt dat flexkrachten het werken bij Sandd met een 8,2 beoordelen!

Wil jij werken als sorteerder?

Het is belangrijk dat je minimaal 18 jaar bent, in verband met de nachtdiensten. Ben je geen 18? Dan kun je ons altijd even bellen zodat wij kunnen kijken naar andere mogelijkheden. Daarnaast ben je flexibel inzetbaar en kun je nauwkeurig werken. Er zijn zowel ochtend-, middag- en nachtdiensten beschikbaar voor acht uur per dienst.

Sandd vacature
Of ga aan de slag als codeerder. Foto: indebuurt Apeldoorn

Wil jij werken als codeerder?

Wil je nog meer uitgedaagd worden en beschik je over goede computervaardigheden? Kom dan kerstkaarten coderen bij Sandd. Met behulp van een computer voer je de adresgegevens in van poststukken die een Sandd-code missen. Daarna print je stickers en plak je deze op de kerstkaarten. Het coderen is nauwkeurig werk. Het is dus belangrijk dat je geconcentreerd kunt werken. Daarnaast ben je vijf dagen per week flexibel inzetbaar, gedurende drie diensten van acht uur per dag. Goede computer- en typevaardigheden zijn een pré.

Wat biedt Sandd?

Wij bieden een werkweek oplopend tot 40 uur per week gedurende de periode medio november tot medio januari. Bovenop jouw normale salaris verdien je ook nog eens extra door de onregelmatigheidstoeslagen!

De werktijden zijn wisselend en je kunt per dag aangeven wanneer je beschikbaar bent. En, oh ja, niet geheel onbelangrijk; indien je onder etenstijd werkt krijg je een warme maaltijd vanuit Sandd. Voor harde werkers moet gezorgd worden!

Sandd vacatures

Geïnteresseerd?

Zin om aan de slag te gaan? Dan zijn wij op zoek naar jou. Stuur snel een mailtje naar [email protected] of bel met 055 355 40 40. Maandagochtend vanaf 09.00 uur is Timing weer telefonisch bereikbaar.

Timing (voor Sandd) dienstverlening

Ijsseldijk 2, Apeldoorn

Bekijk meer:dienstverlening