indebuurt Apeldoorn zoekt een freelancer, iets voor jou?

Door Natalie Polman 19 maart 2019

Ja, je leest het goed! Wij van indebuurt Apeldoorn zijn op zoek naar freelancers. Samenwerken met mensen in onze stad is niet alleen leuk, maar ook ontzettend nuttig voor ons platform en voor alle Apeldoorners. Nóg meer leuke nieuwtjes, interviews, tips, noem maar op.

Via indebuurt Apeldoorn blijf je op de hoogte van alles wat er gebeurt in de stad. Je leest er leuke nieuwtjes, handige lijstjes, inspirerende interviews met Apeldoorners en weekendtips. De redactie van indebuurt zit vlakbij onze mooie binnenstad, in het Prins Gebouw.

Wat mag je schrijven?

Berichten voor onze site (interviews en nieuwsberichten) die je verrijkt met beeldmateriaal. Uiteraard allemaal in overleg met ons, zodat we uiteindelijk een goed plan van aanpak kunnen realiseren. Je moet wel goed kunnen schrijven en van slechte grappen houden.

Dit zit er in voor jou

Je krijgt een plekje op deze pagina, je bouwt aan je eigen portfolio (je naam is zichtbaar bij publicaties), je krijgt inzicht in de resultaten van je eigen bijdragen en je werkt in/met een tof team.

Onze ideale freelance-collega

  • heeft relevante ervaring op het gebied van online;
  • beheerst het geschreven Nederlands zeer goed;
  • is woonachtig in de regio Overijssel/Gelderland of heeft affiniteit met dit gebied;
  • is geïnteresseerd in het maken van regionale verhalen.

Reageren

Hebben we een match? Top! Stuur dan een korte motivatie én een aantal producties van jouw hand naar ons op. Wie weet nodigen we je uit voor een gesprek! Dan leggen we uiteraard ook uit hoe we precies te werk gaan en wat van jou wordt verwacht. Hopelijk tot gauw!

Voor meer informatie over deze functie, neem contact op met Erwin Winkelman: [email protected].

Frank en Els Atlant

Els van Atlant: ‘Hij moet omgaan met al die stemmen in zijn hoofd. Dat is doodvermoeiend’

Frank woont sinds vier jaar op de Chronische Verpleeghuiszorg-afdeling bij Atlant. Met de profession...

Meer over

Werken

adv.