Apeldoorn

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hallo Apeldoorn! Maak kennis met het team van UBN Uitzendbureau

Aangeboden door UBN Uitzendbureau 18 maart 2019

In het splinternieuwe kantoor van UBN Uitzendbureau aan de Paslaan zitten Gertjan den Ouden (27) en Pascal Brink (30) klaar om je aan een nieuwe baan te helpen. Maak vast kennis met het team: 

“We onderscheiden ons in het persoonlijke contact en de betrokkenheid,” zegt vestigingsmanager Gerjan den Ouden.

UBN richt zich met 14 locaties verspreid over Nederland op logistieke, industriële en administratieve functies tot en met mbo-niveau. Maar het is niet alleen deze specialisatie waarin UBN zich onderscheidt van andere uitzendbureau’s. “Bij UBN Uitzendbureau hebben zowel opdrachtgevers als uitzendkrachten altijd een vast aanspreekpunt,” zegt Gertjan. “Hierdoor kunnen wij snel schakelen en zijn we altijd op de hoogte van alles wat er bij een bedrijf of werknemer speelt. We merken dat beide partijen dit erg fijn vinden werken. Ze hoeven niet telkens opnieuw hun verhaal te doen en kennis te maken.”

Het team

Je bent dus verre van een nummer bij het nieuwe uitzendbureau aan de Paslaan. Waar Gertjan vooral het contact met opdrachtgevers onderhoudt, zullen werkzoekenden die bij UBN naar binnen lopen vooral met senior consultant Pascal te maken krijgen. “Ik heb hiervoor drie jaar bij UBN in Utrecht gewerkt, maar ik kom uit Apeldoorn. Net op het moment dat ik toe was aan een volgende stap kreeg ik de kans om als senior consultant vestiging Apeldoorn op te zetten.”

“We hebben zelf binnen UBN ook veel doorgroeimogelijkheden,” zegt Gertjan. “Ik ben 4,5 jaar geleden in Amsterdam begonnen als consultant en ben nu vestigingsmanager in Apeldoorn. Dit is een gave uitdaging.”

UBN Uitzendbureau
Foto: indebuurt.nl

Informele sfeer

Wat de twee mannen het meest aanspreekt binnen hun team in Apeldoorn? “De informele sfeer en de korte lijnen. Dat geldt trouwens voor heel UBN. Als een klant bijvoorbeeld de algemeen directeur zou willen ontmoeten, staat die bij wijze van spreken morgen op de stoep.”

Pascal: “Echt iedereen is betrokken bij onze nieuwe vestiging. Twee weken geleden zijn de vestigingsmanagers en buitendienstmedewerkers van alle ander vestigingen naar Apeldoorn gekomen om samen op pad te gaan en iedereen te laten weten dat we er zijn.”

Vacatures

Wil je graag aan de slag? UBN is per direct op zoek naar nieuwe uitzendkrachten en klanten in en rondom Apeldoorn. Denk bijvoorbeeld aan een baan als heftruckchauffeur, financieel medewerker, assistent controller, loodsmedewerker of schoonmaker.

Meer informatie over UBN en de actuele vacatures vind je op www.ubnuitzendbureau.com of klik hieronder op de oranje knop om direct naar de vacatures te gaan.

Lees ook: 

UBN Uitzendbureau

Nieuw in Apeldoorn: UBN Uitzendbureau zet Apeldoorners aan het werk

Mannen en vrouwen die een baan zoeken in de logistiek- of industrie-sector moeten voortaan naar de P...

Meer over UBN Uitzendbureau ontdekken?

UBN Uitzendbureau dienstverlening

Gesloten08:30 - 17:30

Paslaan 17, Apeldoorn

Bekijk meer:dienstverlening

adv.