Fluitend naar je werk: de 5 leukste vacatures in Apeldoorn

Door Anne Sophie Schotman 12 januari 2019

Waar ga jij komende zomer heen op vakantie? Een tropisch eiland? Hiken in Noorwegen? Touren door de VS? We zochten de leukste Apeldoornse vacatures bij elkaar om je vast op weg te helpen! 

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Ervaringsdeskundige verslavingszorg

Als ervaringsdeskundige bij Tactus ga jij mensen helpen doordat je weet hoe het voor ze is. Heb je een opleiding tot ervaringsdeskundige afgerond, ben je minimaal 2 jaar clean en kun je mensen leren hoe ze de regie in hun leven weer in eigen hand kunnen nemen? Dan is Tactus op zoek naar je! Lees hier hoe je kunt solliciteren

Jobcoach

Als jobcoach bij Philadelphia is het jouw taak om mensen met een beperking te helpen om passend werk te vinden. Ben je bereid hier volledig voor te gaan, lees dan hier snel verder.

Buitenkoker

Buitenkokers zoekt een kok (in wording) die het leuk vind om kookworkshops in de buitenlucht te geven. Je zorgt dat alles goed geregeld is en zet de gasten tijdens de workshop aan het werk. Ben je geen topchef? Geen paniek, je collega’s kunnen je veel leren! Lees hier hoe je kunt solliciteren.

Assistent bedrijfsleider

Wil je het liefst 5 dagen per week doorbrengen in Bowlingcentrum Apeldoorn? Dat kan! Het bowlingcentrum is op zoek naar een assistent bedrijfsleider die zorgt dat de inkoop, roosters, bedrijfsplannen tot in de puntjes verzorgd zijn. Lees hier meer.

Stagiair hypotheekadvies

Volgt je een HBO-opleiding Finance Tax and Advice of iets soortgelijks? En lijkt het je gaaf om samen met je collega-hypotheekadviseurs mensen aan de beste hypotheek te helpen? Wat je mag verwachten is een stagevergoeding, een reiskostenvergoeding en bij goed functioneren uitzicht op vakantiewerk! Lees hier meer.

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.