Apeldoorn

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Wat zou jij doen met het pand aan de Sophialaan 71?

Aangeboden door Ultimate 4 november 2019

Een super chic restaurant, een kattencafé, bruidszaak of een heel vet kantoor? Het bekende hoekpand aan de Sophialaan 71-73 gaat een grote metamorfose tegemoet. Wat zou jij ermee doen? 

Het stukje Molenstraat-Centrum en Sophialaan in Apeldoorn wordt steeds levendiger! Naast de bouw van de nieuwe wijk De Haven en de komst van een aantal nieuwe winkels in de straat gaat er nu ook eindelijk iets gebeuren met het karakteristieke pand aan de Sophialaan.

Licht en ruimtelijk

Momenteel bestaat het vervallen pand uit twee garages, een soort van kantoor en boven een woonruimte. Maar stel je even voor: meer dan 170 m² om in te richten als jouw boetiek, restaurant, workspace, atelier of iets anders! Nieuwe eigenaar Mike van Woudenberg is van plan er van binnen een licht en ruimtelijk geheel van te maken, zonder de klassieke uitstraling van de buitenkant te veel te veranderen.

Half 2020 moet het gebouw het stralende middelpunt van De Haven zijn. De perfecte huurder voor het pand is nog niet gevonden, dus laat op Facebook vooral weten wat jij met zoveel werkruimte zou doen!


Meer over Ultimate ontdekken?

Ultimate zakelijke dienstverleners

Oranjelaan 2, Apeldoorn

Bekijk meer:zakelijke dienstverleners

adv.