Apeldoorn

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Voor uitzonderlijke service ga je naar notaris Perlot: ‘Bij ons gaat er geen klokje lopen’

Aangeboden door Notariskantoor Perlot 24 november 2020

Waar je tot voor kort nog kon aankloppen bij meneer Pels Rijcken in het pand op de hoek van de Regentesselaan en Rhemenslaan, tref je nu notaris Rob Perlot. Op 22 september nam Perlot het notariskantoor aan het Oranjepark over. Hij treedt daarmee in de voetsporen van zijn vader, die op dezelfde locatie meer dan dertig jaar actief was als notaris.

“Ik werk hier al jaren, dus mensen treffen een bekend gezicht”, vertelt Rob Perlot. Hij heeft jaren als kandidaat notaris bij het kantoor gewerkt, eerst samen met zijn vader die ook notaris was. Toen vader Perlot met pensioen ging, nam collega Pels Rijcken het over. Nu neemt Rob het stokje weer over van hem. “Veel klanten ken ik dus ook al”, vertelt hij.

Notariskantoor Perlot

Met de paplepel ingegoten

Het is geen toeval dat Rob in de voetsporen van zijn vader is getreden. “Het notariaat is er met de paplepel ingegoten.” De keuze om notarieel recht te studeren was dan ook snel gemaakt want Perlot vindt het een prachtig vak. “Ik krijg de kans mensen te helpen in allerlei fasen van hun leven. Dat is zo mooi aan een notaris zijn.”

Wat doet een notaris?

Bij veel grote gebeurtenissen in je leven heb je een notaris nodig. Hij of zij helpt namelijk om tot rechtsgeldige en bindende afspraken te komen, bijvoorbeeld bij de aankoop van een huis of een testament. Rob Perlot en zijn kantoor zijn gespecialiseerd in onroerend goed en familierecht. “Dan kun je denken aan samenlevingscontracten of huwelijkse voorwaarden maar ook de afwikkeling van een nalatenschap of belastingrecht. We staan mensen in veel situaties bij.”

Notariskantoor Perlot

Zelfde kantoor, nieuw jasje

Hoewel er qua diensten niet veel verandert nu het notariskantoor aan Perlot is overgeschreven, krijgt het pand wel een flinke opknapbeurt. Ze hebben de huisstijl onder handen genomen en gaan intern verbouwen. “De boel wordt flink gemoderniseerd, en daarnaast brengen we een aantal originele elementen juist terug. Alles komt er wat netter uit te zien.”

Geen lopend klokje

Rob Perlot vindt het belangrijk om service te bieden en mensen de kans te geven vragen te stellen. Voor je een offerte krijgt, neemt het notariskantoor altijd contact met je op. “Als je bovendien belt met een simpele vraag, gaat er niet direct een klokje lopen. Dat is waarin wij ons onderscheiden.”Deze bijdrage wordt je aangeboden door Notariskantoor Perlot. Meer over Notariskantoor Perlot ontdekken?

Notariskantoor Perlot


Geopend09:00 - 17:00

Regentesselaan 13, Apeldoorn

adv.